Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Een strandhotel met smaak

Gevonden!

Strandtent ’t Puntje in Scheveningen is een verstopt adresje. Deze relaxte strandtent met eenvoudige kaart ligt midden in de duinen, ver van de drukte en is alleen per fiets of te voet te bereiken. Vanaf de watertoren van Scheveningen (eind Pompstationweg) fietst u de duinen in. ’t Puntje is de eerste strandtent links.

Advertentie

Cocktail erbij?

Beachclub Culpepper in Scheveningen heeft een goede keuken en aardige bediening. Bij deze strandtent aan het Zwarte Pad kunnen strandbedden gereserveerd worden en word je op het strand bediend. De barkeepers mixen de heerlijkste cocktails. Strandweg 65, Scheveningen, tel. 070-360 75 58, www.culpepper.nl.

Speciaal voor lezeressen:

Het ‘Libelle Getaway-arrangement’

Chef/hotelier Marco Westmaas – door restaurantgids Gault Millau uitgeroepen tot veel-belovendste chef – laat zich graag inspireren door de zee.

Prijs: € 150,- p.p. (op basis van twee personen).

Inbegrepen

  • Een frisse non-alcoholische zomer-cocktail.
  • Drie signature appetizers van Marco (hapjes die voor het diner worden geserveerd).
  • Een driegangen-diner in Elzenduin Brasserie.
  • Een overnachting met ontbijt.
  • Een wandelroute.
  • Een picknicktas.

Informatie

Kijk voor de voorwaarden en prijzen opwww.elzenduin.com. Informatie en reserveren Hotel Elzenduin, Strandweg 18, Ter Heijde aan Zee (ZH), tel. 0174–21 42 00, info@elzenduin.com.

strandhotel

 

Bekijk ook de arrangementen en aanbiedingen in: Domburg, Noordwijk, Bergen aan Zee en Zandvoort.

Deze actie is verlopen.

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien