Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Eilandhoppen in Griekenland

Griekse schatten
We beginnen de eilandhopreis in Athene: een stad vol gezelligheid, drukte, lekker eten, overblijfselen
uit de Griekse oudheid en veel winkels. Aan cultuur ontkomt niemand in de Griekse hoofdstad. Waar je ook loopt, overal zijn beelden en gebouwen uit een ver verleden te zien.

Niet te missen:
• Akropolis, deze berg is het hoogste punt van Athene. Er staan indrukwekkende tempels die naar Griekse goden zijn vernoemd, het Parthenon bijvoorbeeld. Het uitzicht over de stad is schitterend.
• Het Odeon van Herodes Atticus, dat in 161 na Christus werd gebouwd. Het indrukwekkende openluchttheater is in 1955 gerestaureerd en nog steeds zijn er grote voorstellingen.

Advertentie

Shoppen voor het hoppen
Athene is een prima winkelstad. Loop bijvoorbeeld even door de knusse wijk Plaka met de kleine, smalle straatjes en steegjes. Hier vindt iedereen gegarandeerd leuke souvenirs. Of geniet van een lekkere lunch in een van de gezellige restaurants. Andere goede winkelstraten zijn: Ermou Street, Kolonaki en Athenas Street. Na twee dagen drukte in de stad is het tijd om te beginnen met het echte hoppen. Op naar Santorini!

Schateiland vol historie
Wie de smaak van het eilandhoppen te pakken heeft, kan vanuit Chora een uitstapje maken naar Delos. Dit kleine, onbewoonde eiland ligt op een halfuur varen en is een van de belangrijkste archeologische vindplaatsen van Griekenland. Historische schatten die je er kunt zien, zijn onder andere het Heiligdom van Dionysus, het Heiligdom van Apollo en het Leeuwenterras.

eilanden

Libelle Reisaanbieding
7 dagen eilandhoppen vanaf €795,- p.p.
Speciaal voor iedereen die zo veel mogelijk van Griekenland wil zien, stelde Libelle samen met SUMMUM.nl een zevendaagse trip samen naar de hoofdstad Athene en de eilanden Santorini en Mykonos.

Hotel
Drie bestemmingen en dus ook drie hotels. U kunt kiezen voor een drie-, vier- of vijfsterrenhotel. Ga naar www.summum.nl/griekenland om de hotels te bekijken.

Inbegrepen
• Retourvlucht vanaf Amsterdam, Brussel of Düsseldorf (reissom is gebaseerd op de voordeligste vluchtklasse) • Luchthavenbelasting
• 6 overnachtingen in standaard-tweepersoonskamer o.b.v. logies en ontbijt, waarvan 2 overnachtingen in Athene, Santorini en Mykonos
• Hostess service
• Lokale belastingen en servicekosten.

Niet inbegrepen
• Toeslag hogere luchtvaartklasse
• Persoonlijke uitgaven
• Reis- en annuleringsverzekering.

Verloop van de reis
Het avontuur begint en eindigt in Athene en daartussenin bezoekt u Santorini en Mykonos. Na Athene liever eerst naar Mykonos en dan naar Santorini? Geen probleem, want de reisvolgorde kan worden aangepast. De reis verlengen naar negen dagen kan ook.

Prijs en periode
• Vanaf € 795,- p.p. o.b.v. een driesterrenhotel in mei. De toeslag voor juni bedraagt € 110 p.p. en de toeslag voor een vier- of vijfsterren-hotel respectievelijk € 125,- en € 275,-
• Vertrek op zaterdag. Vertrekdata: 7, 14 of 21 mei en 4, 18 of 25 juni 2011.

Meer info
Kijk voor meer informatie en boekingen op www.summum.nl/griekenland. U kunt ook bellen met tel. 020-421 55 55.

reizen uithetblad

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien