We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Family survival planner, maak ook kans!

Gezinnig
Deze website helpt om het allemaal wat leuker en makkelijker te maken. Van handige planborden voor je kind en snelle kookboeken, tot oppeppers voor je relatie en boeken om tot de leukste gesprekken met je kind te komen.

Hulp bij plannen
Slimme dingen voor drukke gezinnen. Het managen van je thuisfront is een pittige klus, daarom zoekt en maakt Gezinnig producten die daarbij assisteren. De website: www.gezinnig.nl.

Advertentie

Vrolijke én informatieve planner
De Family Survival Planner is een begrip in drukke gezinnen. Hij is handig, informatief en vrolijk. Helder overzicht van één maand over twee pagina’s. Afmeting: 38 cm breed x 28 cm hoog en opengeklapt is ie 56 cm hoog.

planner

Praktische tips
Voor iedere dag is er een hokje om alle afspraken te noteren. Met meer dan 1000 kleurige stickers – leuk voor de kleintjes – en veel praktische tips. Uiteraard ook een lijstje met alle vakanties en feestdagen en ruimte voor belangrijke telefoonnummers. Kunnen we nog overleven zonder?

Winnen!
We mogen 3 x family survival planner 2011 t.w.v. € 18,50 weggeven! Winnen? Deze winactie is inmiddels afgelopen. Voor meer leuke winacties gaat u naar www.libelle.nl/winnen.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien