Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Gezond blond de zomer in!

De juiste verzorging is daarom heel belangrijk. Want goudblond haar vereist weer een andere behandeling dan platinablond haar. Het merk Keune, bekend van haarverzorging producten, heeft een speciale lijn voor blond haar op de markt gebracht.

Tips voor blondies
Jeroen Struijlaart is International Educator voor Keune en geeft wat handige tips voor de dames met blond haar.

Advertentie

  • Blond haar vereist veel zorg om het mooi te houden. Probeer je haar altijd te kleuren bij de kapper. Hier krijg je het mooiste en beste resultaat, plus het haar blijft in betere conditie.
  • Veel mensen gebruiken citroensap of blondspray in de zomer om het haar nog lichter te krijgen, maar het probleem is dat het haar heel slecht van kwaliteit wordt, en de kapper je haar niet optimaal kan kleuren de volgende keer.
  • Laat je haar regelmatig bijpunten. Haar krijgt naar verloop van tijd droge uiteinden waarbij het haar er dof gaat uitzien. Gebruik ook serums om de blonde haren meer glans te geven, maar buiten veel glans verzorgt en herstructureert de serum ook de binnenkant van het haar, waardoor het haar minder snel schade laat zien.
  • Deze zomer zijn honingblonde kleuren en koele platinablond kleuren helemaal hot……. Om deze kleuren ook mooi en glanzend te behouden is het verstandig om hier goede shampoo en conditioner voor te gebruiken.

Met glanzend haar de zomer in!

Win een haarverzorging pakket!
Deze winactie is inmiddels afgelopen. Wilt u weten waar u nog wel kans op maakt? Kijk dan op www.libelle.nl/winnen.

Meer informatie over dit pakket vindt u op www.keune.com.

Win dit pakket!

Meer winnenMeer sauna & beauty

Blond haar roept zomergevoel op! Maar onder invloed van zonnige dagen op het strand en in de zee is het vaak een ware kunst om het gezond en glanzend te houden.
De juiste verzorging is daarom heel belangrijk.Want goudblond haar vereist weer een andere behandeling dan platinablond haar. Het merk Keune, bekend van hun haarverzorging producten, heeft een speciale lijn voor blond haar op de markt gebracht. Jeroen Struijlaart is Internationa Educator voor Keune en geeft wat handige tips voor de dames met blond haar!
Blond haar vereist veel zorg om het mooi te houden. Probeer je haar
altijd te kleuren bij de kapper. Hier krijg je het mooiste en beste
resultaat, plus het haar blijft in betere conditie. Veel mensen
gebruiken citroensap of blondspray in de zomer om het haar nog lichter
te krijgen, maar het probleem is dat het haar heel slecht van kwaliteit
wordt, en de kapper je haar niet optimaal kan kleuren de volgende keer.
Laat je haar regelmatig bijpunten. Haar krijgt naar verloop van tijd
droge uiteinden waarbij het haar er dof gaat uitzien. Gebruik ook serums
om de blonde haren meer glans te geven, maar buiten veel glans verzorgt
en herstructureerd de serum ook de binnenkant van het haar, waardoor het
haar minder snel schade laat zien.
Deze zomer zijn honingblonde kleuren en koele platinablond kleuren
helemaal hot……. Om deze kleuren ook mooi en glanzend te behouden is
het verstandig om hier goede shampoo en conditioner voor te gebruiken.
We hebben nu een speciale blond shampoo en conditioner om aan deze
wensen te vo

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

4 fijne outdoorklussen: van opbergwand tot klikoscherm

Schroef eigenhandig een bijzettafeltje of opbergwand in elkaar, werk de kliko weg en maak een fijne zithoek met veel kussens en plaids, om er uiteindelijk vol trots neer te ploffen.

Op een rij de werktekeningen van 4 fijne outdoorklussen. Van opbergwand tot haardhouttafeltje, van klikoscherm tot opbergbank!

Advertentie

Opbergwand:

Opbergbank:

 

Klikoscherm:

Haardhouttafeltje:

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Haal je regenjas maar uit de kast: veel regen op komst

Hoewel we al even van de lente hebben kunnen proeven, kunnen we komende week toch weer heel andere weersomstandigheden verwachten. De zon maakt (helaas) plaats voor een hoop wolken, mét de bijkomende regen. Haal die regenjas maar weer uit de kast, dus. 

Vanaf woensdag zal het zelfs herfstachtig aanvoelen.

Advertentie

Regen

Boeren en natuurorganisaties zullen hier blij mee zijn, want er is vanaf woensdag flink wat regen voorspelt. En dat zal komen in combinatie met harde wind, het lentegevoel zal komende week weer even ver te zoeken zijn. Vanaf maandag zal het weer omslaan, verwacht meteoroloog Philippe Schambergen van Buienradar. Hij vertelt: “In de avond gaat het regenen, maar daar zullen veel mensen door de avondklok weinig last van hebben.” Ook voorspelt hij dat het dan nog wel mee zal vallen met de wind.

Dinsdag krijgen we nog wat zon en wordt het een ‘aardig dagje’ wat het weer betreft. Hier en daar een bui, maar meer dan dat zal het niet worden.

Woensdag

Vanaf woensdag gaat het roer om: “Dan is het bewolkt en gaat het in de loop van de middag vanuit het westen stevig regenen, vooral ’s nachts.” En donderdag komt daar nog een tandje bij. De wind zal dan toenemen tot windkracht 5 of 6 in het binnenland, met windstoten van zo’n 75 kilometer per uur. Vooral aan de kust en in het Waddengebied wordt het uitkijken geblazen, hier wordt windkracht 8 verwacht, met nog hardere windstoten.

Regen

We kunnen vanaf woensdag en volgende week maandag héél veel regen verwachten volgens Schambergen. “Tussen woensdag en volgende week maandag valt er lokaal tot 40 millimeter regen, dat is meer dan de helft van wat er normaal valt in de hele maand maart.”

Hoewel de meeste mensen zullen hopen dat we het ergste voor de rest van de maand maart dan maar alvast gehad hebben, zijn de boeren wél blij met deze voorspelling. “Voor de natuur is dit veel beter”, legt Schambergen uit. “De voorgaande jaren waren heel droog, mede door een droog voorjaar. Dit jaar was de sneeuw al goed voor de grondwaterstanden, en ik denk dat boeren en natuurorganisaties blij zijn dat er nu nog wat water bijkomt.” Alles wat nu valt, is mooi meegenomen volgens Schambergen.

Regenjas

Nog snel even een regenjas scoren? We hebben een paar praktische jassen voor je op een rijtje gezet:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

1

Bron: RTL Nieuws. Beeld: Getty Images.

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Naar déze sterrenbeelden kun je het beste luisteren voor goed advies

Je hebt vast wel eens in een situatie gezeten dat je een vriend of vriendin om advies vroeg. Waarschijnlijk is het je ook opgevallen dat die ene vriendin altijd met goedbedoeld advies komt, dat je uiteindelijk toch niet echt uitvoert. Terwijl die andere vriend(in) wél vaak de juiste snaar weet te raken.

Grote kans dat die persoon één van deze sterrenbeelden is.

Advertentie

Stier

De stier heeft een goed gevoel voor persoonlijke relaties en houdt altijd rekening met verschillende perspectieven bij het vormen van een mening. De stier wordt gezien als een zeer reflecterend sterrenbeeld met een hoge emotionele intelligentie. Dat zorgt ervoor dat zij vaak nuttig advies geeft.

Leeuw

Een leeuw zet sowieso al graag de toon en wijst anderen maar al te graag in de goede richting. Als een leeuw érgens goed in is, dan is het wel iemand anders uit zijn comfortzone halen, zeker als het gaat om werkgerelateerde vragen. Daarnaast kan zit de leeuw er niet snel naast met haar mening. De leeuw kan je waardevol advies geven dat soms de rest van je leven meeneemt.

Boogschutter

Als de boogschutter ergens goed in is, dan is het wel in luisteren. Zowel in hun vriendenkring, als voor hun partner staan ze ijzersterk dankzij hun goede mensenkennis. Daardoor weten ze ook altijd goed advies te geven. De boogschutter kan de ander goed inschatten, waardoor ze goed weet in welke richting ze het advies kan geven. Vooral bij relatiekwesties kun je altijd vertrouwen op het advies van de boogschutter.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

1

Bron: Freundin. Beeld: Getty Images.

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Voorlopig geen vakantie in het buitenland: negatief reisadvies verlengd

Begon jij stiekem ook al te dromen van een vakantie in het buitenland en was je misschien al wat plannen voor de eventuele bestemming aan het maken? Helaas: een vakantie zit er voorlopig niet in. Het negatieve reisadvies is namelijk verlengd tot 15 april. 

Het advies gold in principe tot 31 maart.

Advertentie

Negatief reisadvies

Vooralsnog geldt: ga niet naar het buitenland, tenzij het strikt noodzakelijk is. Hoewel deze maatregel was ingesteld tot 31 maart, zal het demissionaire kabinet het zeer waarschijnlijk verlengen naar 15 april. Dit werd geschreven door de Telegraaf en bronnen in Den Haag bevestigen dit nieuws.

Dit betekent dus ook dat het definitieve besluit nog niet genomen is, maar ingewijden zeggen dat dit een formaliteit is. Op maandagavond maken Rutte en De Jonge het nieuws waarschijnlijk bekend tijdens de persconferentie over de coronamaatregelen. Die persconferentie is een week vervroegd vanwege de verkiezingen op 15, 16 en 17 maart.

Zwemles

De verlenging van het negatieve reisadvies is overigens niet het enige wat Rutte en De Jonge morgen zullen aankondigen. Er is gelukkig ook beter nieuws: kinderen kunnen vanaf half maart weer zwemles krijgen in binnenbaden.

Gisteren werd al duidelijk dat het er geen grote versoepelingen zullen komen. Wel worden er voorbereidingen getroffen om de maatregelen over drie weken iets te versoepelen. Hiervoor moeten de besmettingscijfers wel eerst flink dalen. Als dat eenmaal gebeurt, kan het zelfs zijn dat de terrassen weer open kunnen en dat er weer fysiek onderwijs gegeven kan worden op hbo’s en universiteiten.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

1

Bron: NOS. Beeld: Getty Images.

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien