We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Gratis breipatronen

Op zoek naar een manier om de laatste koude wintermaanden door te komen? Vermaak én verwarm jezelf met de gratis breipatronen. Wat dacht je van een warme poncho of hip gebreid rokje?

Advertentie

Leren breien

Ben jij een beginneling als het om breien gaat, maar wil je wél jouw eigen creaties dragen? Bekijk dan de snelcursus breien van Libelle. Hier leer je hoe je moet opzetten en de basis onder de knie krijgt. Ook de gevorderden kunnen hier terecht voor complexere steken die voor een verassend resultaat zorgen. Je kutn direct aan de slag met de gratis breipatronen.

Gratis breipatronen

Het wordt tegenwoordig steeds populairder: breien. Er duiken zelfs speciale café’s op waar fans samen hun sjaals, poncho’s en andere kledingstukken kunnen maken. Breng een bezoekje aan deze websites om de leukste gratis breipatronen te downloaden:

Scheepjeswol

Sinds 1855 is dit merk een begrip. Scheepjeswol is tegenwoordig het enige bestaande Nederlandse merk breigaren. Daarom kan het natuurlijk niet achterblijven met hippe
patronen en instructiefilmpjes.

Garn Studio

Deze website staan boordevol gratis breipatronen van DROPS design. Vandaag de dag is dit het grootste merk voor breipatronen in Noord-Europa. Ga jij voor een mooi rokje? Of kies je toch voor die warme wanten met Noorse print?

Kijk voor meer gratis breipatronen bij onze zelfmakers

 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien