Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Gratis herfstfruit!

Ook al is het nu het seizoen van de bessen en bramen, ze blijven toch aan de prijzige kant. Libelle showt je de manier om toch deze gezonde vruchtjes en noten binnen te krijgen, zonder een cent uit te geven. Wij plukken ze namelijk rechtstreeks vanuit de natuur. Stippel je route uit en ga op wildpluktour door Nederland.

De wildplukwijzer
Wil jij precies de plekjes weten waar je lekkere vruchtjes kunt vinden? Check dan eens de wildplukwijzer. Deze wijzer geeft op een kaart aan waar je het best terecht kunt voor producten die rechtstreeks uit de natuur komen. Wat dacht je van aardbeien in Lelystad of hazelnoten in Amsterdam? Ontdek wat voor lekkers er allemaal bij jou in de buurt te vinden is. Aangezien niet alle vruchten elk seizoen te plukken zijn, heb je hier ook nog een speciale functie voor. Maak jouw selectie per seizoen. Ben je op pad maar weet je de weg niet meer? Download de mobiele app, zodat je het nog even kunt checken.

Advertentie

Wat doe je met al dat lekkers?
Heb je manden vol noten en vruchten geraapt en geplukt, maar weet je niet wat je met al die oogst moet doen? Probeer dan eens een lekkere jam te maken of jouw tamme kastanjes te roosteren. Een stuk spannender dan recht uit het vuistje!

 

 

 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien