On Your Feet! de Musical vanaf €39, klik hier

Heerlijke gerechten voor op de camping

Of je nu met de caravan, camper of met de tent gaat kamperen, er zal iedere avond gekookt moeten worden. Waar je thuis de beschikking hebt over een goed uitgeruste keuken, is het vaak de eerste dagen even behelpen met en wennen aan de twee of drie pitjes die je tot je beschikking hebt. Het Caravan Kookboek biedt uitkomst, met dit kookboek zet jij de lekkerste gerechten op de (caravan)tafel.

Recepten
Het Caravan Kookboek heeft de volgende indeling: eerst is er een voorwoord te lezen van de man van schrijfster Monica Rivron, erna volgt een inleiding en het handige hoofdstuk Vergeet dit niet mee te nemen. Vervolgens lees je lekkere recepten die ingedeeld zijn in Eten voor onderweg, Snacks & salades, Hoofdgerechten, Borreltijd en Desserts, cake en brood. Met deze gerechten maak je van elke dag een culinair feestje op de camping.Handige tips
Tussen de hoofdstukken door vind je praktische tips om de plaatselijke (super)markt te bezoeken en met de ingrediënten die je daar koopt heerlijke gerechten te maken. Met verse ingrediënten zoals bijzondere kazen en worsten maak je heerlijke salades.

Caravan crumble
Ben je benieuwd naar de gerechten uit het caravan kookboek? Bekijk nu vast twee heerlijke gerechten: Apple Crumble en de beste tienersnacks.

Het caravan kookboek – Monica Rivron, Uitgeverij Karakter.
ISBN: 9789061128502. Prijs: €17,95

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien