Nieuw! Natuuragenda van Marjolein Bastin 2018

Jesus Christ Superstar de musical: nu met € 20,- korting per ticket

Ted Neeley is terug als Jezus in de spectaculaire musical ‘Jesus Christ Superstar’. Deze grootse Engelstalige productie is geïnspireerd op de gelijknamige film uit 1973, waarin Ted Neeley ook schittert in de rol van Jezus. Nu – maar liefst 43 jaar later – speelt hij hem opnieuw, ditmaal in deze musical geregisseerd door Massimo Piparo.

De wereldberoemde rockopera vertelt het verhaal van de laatste weken van Jezus door de ogen van zijn vriend (en verrader) Judas. Laat je meevoeren met de geweldige songs in deze verbluffend mooie show.

Nog eenmaal te zien in Nederland
Je kunt er nog één keer bij zijn. Een ervaring om nooit te vergeten en een unieke kans om de 73-jarige Ted Neeley in de rol van zijn leven te zien. Op zijn verzoek komt het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice nog eenmaal naar Nederland. Tijdens de UIT Markt Sing-a-long in 2015 maakten we voor de eerste keer kennis met deze spectaculaire uitvoering van het verhaal van Jezus. De kaartverkoop ging razendsnel en het publiek was zo uitzinnig dat de musical wel terug móest komen. Eind 2016 komt Neeley daarom voor de laatste keer naar Europa om de rol van Jezus op zich te nemen.

Deze musical is te zien van 14 t/m 17 december in Heineken Music Hall Amsterdam, van 20 december t/m 8 januari 2017 in World Forum Theater Den Haag en van 31 januari t/m 5 februari in RAI Theater Amsterdam. Boek snel je kaarten bij de Musical & Theater Club van Libelle en ontvang €20,- korting per ticket!

LEES OOK:

De beste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

[sm-video-embed][/sm-video-embed]

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien