Ontdek de nieuwe Promiss collectie >

WIN vrijkaarten voor Het Verlangen én een high tea in het Amstel Hotel!

Aanstaande donderdag is de première van de nieuwe bioscoopfilm ‘Het verlangen’. Met onder anderen Chantal Janzen en Jelka van Houten. Speciaal voor onze Libelle-lezeressen geven wij kaarten weg voor deze film. En dat is nog niet alles, want één van de winnaars wint ook een high tea voor twee!

In Het verlangen wil de aantrekkelijke schoenenverkoopster Brigitte (Chantal Janzen) een boek schrijven. Er is alleen één probleempje: Brigitte kan niet schrijven. Toch lijkt dit haar niet in de weg te staan, want door een slimme wisseltruc wordt zij de auteur van een populaire bestseller.  Zonder dat ze daarvoor één letter op papier hoeft te zetten.

Geheim
De werkelijke schrijver van het boek is Herman, een stotterende en onaantrekkelijke man die meesterlijk kan schrijven. Zijn uitgever denkt dat hij met Herman niet goed zal scoren bij de pers. Brigitte daarentegen is megapopulair. Maar hoe lang zal dit geheim bewaard blijven?

Win vrijkaarten!
Wil jij deze komische film zien? Dat kan! We geven aan vijf Libelle-lezeressen kaarten weg. Je wint dan twee kaarten zodat je gezellig iemand mee kunt nemen. Als klapper op de vuurpijl maak je daarbij ook nog kans op een high tea voor twee personen in het Amstel Hotel! Vul het onderstaande formulier in. De actie loopt tot en met 25 maart.

‘Het verlangen’ draait vanaf 23 maart in de Nederlandse bioscopen.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien