Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Libelle special Kerst brocante - Winnen!


Ideeën opdoen voor een prachtig brocante aangekleed kerstdiner? Of zelf aan de slag om brocante accessoires te maken? Raak geïnspireerd door de Libelle Winterbrocante-special. Honderd pagina’s kerstbrocante om helemaal in de sfeer van december te komen.  

Advertentie

Liefde voor brocante

Als Willeke en Margreet ergens gelukkig van worden, dan is het wel hun huis knus en gezellig maken. Willeke is goed in het vinden van mooi brocante, haar zus Margreet heeft een passie voor schrijven en fotografie. Samen hebben ze hun krachten gebundeld en komen ze met het eerste Nederlandse boek over brocante: Liefde voor Brocante. Het boek geeft een kijkje in de mooiste interieurs en staat vol tips.

Winnen
Libelle geeft 3 exemplaren weg van Liefde voor brocante. Vul voor 15 januari 2014 het winformulier in.Liefde voor Brocante € 29,95 (Margreet Frens & Willeke Kroneman).

 

Happy handmade Christmas

Van naaien, breien en haken tot het werken met papier, vilt en textiel: in dit boek wordt het allemaal duidelijk uitgelegd. Ook voor de liefhebber van brocante een feest, want dit boek staat bomvol decoraties om zelf te maken. Denk aan gebreide babyslofjes, boomhangers van papier, en niet te vergeten een gehaakte ‘Rudolph the red nosed reindeer’. Uren knutselplezier dus met Mollie Makes, inmiddels een begrip in Engeland.

Winnen
Libelle geeft 5 weg van Happy handmade Christmas. Vul voor 15 januari het winformulier in om kans te maken. Happy handmade Christmas € 14,95 (Molly Makes).

 

Enjoy retro, vintage en nostalgie

Alle vintage-adresjes voor oude meubels en woonaccessoires staan handig bijeen in dit mooie boekje. Met heel veel tips hoe je met een likje verf en een flinke dosis creativiteit vintage meubels om kunt toveren tot brocante pronkstukjes. Het boekje is daarnaast ook leuk om weg te geven: er is een giftset van met een mooie leren telefoonhoes van Mooch.

Winnen
Het boekje Enjoy retro, vintage & nostalgie winnen? We geven er 5 weg.  Vul voor 15 januari het winformulier in! Enjoy retro, vintage en nostalgie € 10,95, met giftset € 14,95 (Eveline Kuin).

 

 

Bekijk hier meer leuke winacties. 

Speel hier de woordzoeker van maandag 17 februari

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien