Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Lastminute Dining

Lastminute Dining
Als u nu op de website van Lastminute Dining aangeeft waar, hoe laat en met hoeveel personen u vandaag wilt eten krijgt u 20% korting op de totale rekening. U kiest niet voor een restaurant, maar voor een regio waar u wilt eten. Lastminute Dining zoekt dat een leuk restaurant voor u uit, wat aan uw eisen voldoet. Na het invullen van de gegevens, ontvangt u een reserveringscode op uw mobiele telefoon en de reservering gaat naar het restaurant wat Lastminute Dining voor u uitgekozen heeft. Nu weet u waar u vanavond gaat dineren of vanmiddag gaat lunchen. Bij aankomst bij het restaurant meldt u uw reserveringscode en ontvangt u aan het einde van de avond 20% korting op uw rekening. Het blijft dus altijd even een verrassing waar u gaat eten die avond.

Restaurants
Momenteel zijn er al 600 restaurants aangesloten bij bovenstaand concept en iedere week groeit dit aantal nog. Het maakt niet uit waar u wilt weten, want er zijn genoeg restaurants in heel Nederland die meedoen.

Advertentie

Reserveren
De kosten per reservering bedragen eenmalig drie euro, ongeacht het aantal personen. Deze kosten worden verrekend via het sms-bericht.

Hebt u geen idee welk restaurant u moet kiezen? Laat Lastminute Dining dan die keuze voor u maken en maak gebruik van de 20% korting.

10 nieuwe medische behandelingen: van eiwitten tegen migraine en afvallen met een maagballon

vrouwenkwalen

Spataderen bestrijden met een roterend draadje, rimpels liften met een straaltje gas en virtuele pijnbestrijding: de medische ontwikkelingen staan niet stil. De 10 nieuwste behandelingen.

1. Buikspoeling bij eierstokkanker

Het is een van de sluipendste en agressiefste vormen van kanker: eierstokkanker. Er zijn nauwelijks voortekenen en als het ontdekt wordt, is het vaak te laat. Jaarlijks krijgen 1300 vrouwen in Nederland eierstokkanker. Drie op de vier van hen hebben al uitzaaiingen in de buik. Vijf jaar na de behandeling is nog ongeveer een derde van deze vrouwen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien