Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Lastminute Dining

Lastminute Dining
Als u nu op de website van Lastminute Dining aangeeft waar, hoe laat en met hoeveel personen u vandaag wilt eten krijgt u 20% korting op de totale rekening. U kiest niet voor een restaurant, maar voor een regio waar u wilt eten. Lastminute Dining zoekt dat een leuk restaurant voor u uit, wat aan uw eisen voldoet. Na het invullen van de gegevens, ontvangt u een reserveringscode op uw mobiele telefoon en de reservering gaat naar het restaurant wat Lastminute Dining voor u uitgekozen heeft. Nu weet u waar u vanavond gaat dineren of vanmiddag gaat lunchen. Bij aankomst bij het restaurant meldt u uw reserveringscode en ontvangt u aan het einde van de avond 20% korting op uw rekening. Het blijft dus altijd even een verrassing waar u gaat eten die avond.

Restaurants
Momenteel zijn er al 600 restaurants aangesloten bij bovenstaand concept en iedere week groeit dit aantal nog. Het maakt niet uit waar u wilt weten, want er zijn genoeg restaurants in heel Nederland die meedoen.

Advertentie

Reserveren
De kosten per reservering bedragen eenmalig drie euro, ongeacht het aantal personen. Deze kosten worden verrekend via het sms-bericht.

Hebt u geen idee welk restaurant u moet kiezen? Laat Lastminute Dining dan die keuze voor u maken en maak gebruik van de 20% korting.

Femke: “Ineens had ik veel behoefte om heel diep in het glaasje te kijken”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze voor Libelle wat haar bezighoudt. Deze week schrijft ze over vertier buitenshuis.

Eens in de zoveel tijd begint Oscar te klagen dat ik zo vaak weg ben. De afgelopen coronamaanden hoorde ik hem uiteraard niet. Maar sinds ik eindelijk weer kan afspreken met vrienden, en helemaal nu de terrassen open zijn, zoek ik mijn vertier weer ger

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien