Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Leuke dagjes uit met veel korting!

Beesten tussen de dieren
In Dierenrijk, vlakbij Eindhoven, is het heerlijk beesten tussen de dieren in de (overdekte) speeltuinen. Je kunt kijken naar honderden dieren zoals olifanten, ijsberen, tijgers en zeehonden, maar ook ervaren hoe het is om te lopen als een ooievaar, op een stok te zitten als een kip of te klimmen als een steenbok. Met de kortingsbon uit Libelle 6 heeft u 25% korting per persoon.

Avontuur op het water
Door de palmbomen en het bamboe voel je je in het subtropisch zwemparadijs Mosaqua, in Gulpen, helemaal in de tropen. Maar pas op: de wildwaterbaan is een wildstromende rivier die alleen geschikt is voor de geoefende zwemmer! De kolkende watermassa met geweldige jetstreams zorgt voor een fantastisch avontuur. Dobberen in het 25-meter golfslagbad, glijden van de 92 meter lange familieglijbaan of spelen in het 15 meter lange Piratenspeelschip kan ook! Met de bon uit Libelle 6 heeft u recht op €1,50 korting per persoon.

Boerderij van de toekomst
Op de boerderij Boerenspellen-Loeigezellig wordt u om 10.30 ontvangen met koffie/thee of warme choclademelk met stroopwafecake, waarna de excursie door een van de meest geautomatiseerde melkveebedrijven van Nederland start. Hier doen ze aan ‘Wellness voor koeien’! De boerenlunch (soep met 2 broodjes en poffertjes voor de kinderen) wordt gegeten met zicht op de koeien. Om 13.30 stapt u op de step voor de Peelkolderstepsafari. In het routeboekje staan foto’s, vragen en allerlei ludieke opdrachten. Tijdens de prachtige tocht door natuurgebieden en langs boerderijen krijgt u nog iets lekkers bij natuurreservaat Mijl op Zeven in de Grote Peel. Rond 16.00 uur bent u weer terug op de boerderij in Ospel. Met de bon uit Libelle 6 heeft u recht op 20% korting per persoon.

Achtste-groepers huilen niet
De voorstelling Achtste-groepers huilen niet, naar het bekende boek van Jacques Vriens, gaat over Joep en Elise, twee twintigers die nog steeds elke vijf jaar afspreken op het plein van hun oude basisschool. Om herinneringen op te halen aan groep 8: het jaar waarin ze met de hele klas op kamp gingen, de Cito-toets moesten doen en heftige ruzies keihard werden uitgevochten. Maar vooral ook het jaar waarin hun klasgenootje Akkie ernstig ziek werd… Een hele bijzonder muziektheatervoorstelling (8+). Met de bon uit Libelle 6 heeft u recht op 30% korting per persoon per genoemde data in het tijdschrift.

Advertentie


De Biggetjesroute
Nog nooit een biggetje op schoot gehad? Dan is dit uw kans! U wordt ontvangen op historische boerderij De Brabantse Kluis, in Aarle-Rixtel, die vroeger bij het naastgelegen klooster hoorde. De kinderen krijgen een rugzakje mee vol verrassingen. De kinderen krijgen een rugzakje mee vol verrassingen. In 45 tot 90 minuten lopen ze de Biggetjesroute. Langs de route in het bos staan stenen biggetjes waar steeds met behulp van de spullen in de rugzak natuuropdrachten uitgevoerd mogen worden. Onderweg mag je in een stal bij de varkenshouderij naar de echte biggen kijken en ze zelfs aaien. Met de bon uit Libelle 6 heeft u recht op 20% korting op de biggetjesroute.


Optisch bedrog
Je ogen moeten je wel bedriegen, want water kan toch niet omhoog vallen. En lopen die mannen nu de trap op of af? De Nederlandse graficus Escher heeft prachtige en vaak bedrieglijke  houtsneden en litho’s gemaakt, waarin het perspectief een loopje met je neemt. In de presentatie Optische Illusie, wat is dat? worden kinderen groter dan hun ouders en kijk je in een peilloos diepe kast. Bij Escher in Het Paleis zijn in de vakanties allerlei kinderworkshops te doen op woensdag en zondagmiddag van 13.30 tot 16.30. Met de bon uit Libelle 6 heeft u recht op 25% korting per persoon.


Wandelen, kaarsen maken en: pannenkoeken!
Giethoorn staat bekend als het Venetië van Nederland. Bekijk dit oud-Hollandse dorpje met een wandelpuzzeltocht over de bruggetjes langs de prachtige huizen of kies voor de één uur durende rondvaart. Meer af bij Café-Restaurant-Pannenkoekenboerderij De Witte Hoeve en dompel in de ambachtelijke kaarsenmakerij zelf twee kaarsen. In het restaurant kun je kiezen uit achttien verschillende pannenkoeken! Met de bon uit Libelle 6 heeft u recht op €3,50 korting per persoon.

Ligconcert
Het internationaal vermaarde pianoduo Sandra en Jeroen van Veen speelt een unieke uitvoering van het beroemde werk Canto Ostinato van componist Simeon ten Holt. De bijna meditatieve klanken – een voortdurende, zangerige melodie – zorgen voor totale rust. Helemaal als je een van de eerste veertig bezoekers bent en een matje of kussen meeneemt naar het theater: dan mag je (v.a. 12 jr) gaan liggen op het podium tussen de twee imposante concertvleugels! Met de bon uit Libelle 6 heeft u recht op maximaal 20% korting per persoon.

Dagjes-uit,-thema-libelle-b

In het Braziliaanse regenwoud
Bichos do Brasil (Dieren uit Brazilië) is een swingend spektakeltheater in Soest met ‘ontembare’ Braziliaanse dieren. Op het opzwepende ritme van samba en bossa nova reis je mee naar de Braziliaanse regenwouden. Meer dan vijftig poppen, kleurrijke beelden en muziek maken van deze tekstloze compilatie een zomers carnavalsfeest voor iedereen vanaf drie jaar. Met de bon uit Libelle 6 heeft u recht op €1,50 korting per persoon.

Quad fun
Nadat je de geheimen van de quad hebt geleerd, mag je 30 minuten rijden op het buitenterrein van ActionPlanet bij Halfweg. Bochten, heuvels, een wipwap… het is niet makkelijk om nummer 1 te worden! De gecertificeerde instructeurs houden iedereen nauwlettend in de gaten, zonder de pret en de spanning te drukken. Alle kinderen (8-16 jaar) moeten toestemming van de ouders hebben. Met de bon uit Libelle 6 heeft u recht op €3,50 korting.

De voorstelling Saartje van Camp – Walla Kristalla in Middelburg, deze staat in Libelle Magazine, is helaas geannuleerd.

dagjesuit uithetblad

Speel hier de snackpuzzel van zaterdag 25 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zaterdag 25 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien