Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Logeren in een duinvilla

Bekijk ook de arrangementen en aanbiedingen in: Ter Heijde aan Zee, Domburg, Bergen aan Zee en Zandvoort.

Schoon & veilig
De Blauwe Vlag is een internationaal kwaliteitslabel dat jaarlijks wordt toegekend aan badplaatsen die zich inzetten voor een schone, milieuvriendelijke én veilige zwemomgeving. In 2009 kregen maar liefst 41 Nederlandse stranden hem. Op www.blauwevlag.nl kunt u zien of uw favoriete strand daar ook bij is.

Advertentie

Strandradar
Weten op welk strand het rustig en zonnig is? Op www.kustgids.nl zijn ‘beachcams’ te zien met live beelden van het strand.

Zee, zee, zee
De totale Nederlandse kust is ongeveer 520 kilometer lang: 350 kilometer kust en strand ligt direct aan de Noordzee. De resterende 170 kilometer kustlijn is te vinden op de Waddeneilanden en langs de Westerschelde.

Speciaal voor lezeressen:
Culinair Libelle-arrangement

Prijs: € 160,- p.p. (o.b.v. 2 personen).

Inbegrepen

  • Glas champagne bij aankomst.
  • Vijfgangen Culinair Villamenu.
  • Overnachting in een luxe suite met bad, douche en balkon.
  • Ontbijt aan tafel geserveerd.
  • Exclusief ‘culinair verantwoord’ Villa de Duinen-keukenschort (ter waarde van € 29,50, één schort per kamer). Op basis van beschikbaarheid.
  • Geldig t/m oktober.

Informatie en reserveren
Villa de Duinen, Oude Zeeweg 74, Noordwijk, tel. 071-364 89 32, www.villadeduinen.nl.

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien