Anastasia nu met € 15,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Maak uw eigen zomerslippers

Galerie-Lucie
Lucie besloot na haar opleiding en werk in de hulpverlening en kinderopvang iets te gaan doen met haar creatieve kriebels en zo ontstond Galerie-Lucie. Op haar website zijn vrolijke, originele, grappige en mooie woonaccessoires, taarten en mode-items te vinden. Om haar passie te kunnen delen is Lucie workshops gaan geven. Zo kunt u terecht voor een vrijgezellenfeestje, een bedrijfsuitje of misschien wilt u gewoon iets gezelligs met vriendinnen doen.

Creatieve kriebels
Een blik op de website bezorgt u vast dezelfde creatieve kriebels die Lucie ook heeft. Misschien iets maken voor in huis? Of de keuken in en iets lekkers bakken? Kies uit het ruime aanbod aan workshops van cupcakes decoreren tot babushka’s schilderen.

Advertentie

Galerie-Lucie

De zomer komt eraan!
Voelt u ook die zomerkriebels als het zonnetje tevoorschijn komt? Nog even en de laarzen en winterschoenen kunnen de kast in om de slippers weer tevoorschijn te halen. Lucie laat in één van haar zomerse workshops zien dat het nog veel leuker is om zelf uw eigen slippers te decoreren. Niemand anders die u op dit paar zal zien lopen, want bij de workshop ‘slippers decoreren’ gaat u zelf met naald en draad en vrolijk decoratiemateriaal aan de slag.

Moederdagtip: Volg samen met uw moeder of dochter de workshop theepot beschilderen. Thuis nog even bakken en de zelf gedecoreerde theepot is klaar voor gebruik!

Kijk voor meer informatie, ideeën, workshops of bezoekadressen op de website van Galerie Lucie.

Meer dagjes uit Meer wooninspiratie

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien