Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Reisaanbieding: Rhodos

Fijn shoppen
De naam Rhodos komt uit het Oud-Grieks en betekent roos. Gek genoeg is deze mooie bloem amper terug te vinden op het eiland. Maar een eiland dat is vernoemd naar een roos kan niet anders dan mooi zijn. En dat geldt ook voor de hoofdstad Rhodos-stad. Het oude deel wordt omringd door een eeuwenoude stadsmuur. Binnen die muren liggen allemaal kleine, smalle straatjes, knusse pleintjes en ook de tempel van Aphrodite. Het oude stadsdeel is dé plek om souvenirs te kopen in een van de kleine winkeltjes en om wat te eten op een van de gezellige terrassen. De sfeer is precies goed: gemoedelijk, ontspannen en gezellig. Iets buiten de muren liggen het oude stadion en het theater,
’s avond verlichten lampen de imposante bouwwerken. In het nieuwe gedeelte van Rhodos-stad vind je de winkels van de bekende merken, helemaal niet verkeerd voor een shopsessie.

Zand of kiezels
Op Rhodos zijn veel stranden, maar ze zijn niet allemaal van zand. Sommige liggen vol stenen. Je kunt ervan uitgaan dat de oostkust bestaat uit zandstranden en de westkust uit kiezels. In de zomer loopt het kwik flink op, in augustus zelfs tot ruim boven de 30°C. Wie dat net iets te heet vindt, kan beter in het voorjaar op reis gaan. Met temperaturen tussen de 21 en 25°C én een lekker briesje is het prima vertoeven op het eiland.

Advertentie

Tip
Buiten Rhodos-stad ligt ‘het witte stadje’ Lindos. Het dorp heeft zijn bijnaam te danken aan de vele witte huizen die tegen de heuvel zijn aangebouwd. De schattige huizen en kleine straten maken het tot een van de meest pittoreske plaatsen op Rhodos. En dan heb je er ook nog een overweldigend uitzicht over zee. De rustige sfeer komt ongetwijfeld doordat er geen auto te bekennen is in Lindos, die zijn er niet welkom.

Libelle Reisaanbieding
2e persoon voor de helft van de prijs!
Samen met SUMMUM.nl heeft Libelle een fantastische vakantie naar Rhodos samengesteld. Het hotel kunt u zelf uitkiezen en de tweede persoon mag mee voor de helft van de prijs. 

Hotel
Verblijf in Rhodos-stad of in het kleinere badplaatsje Ixia, dat vlak bij de hoofdstad ligt. U kunt kiezen uit acht voorgeselecteerde drie- of viersterren-hotels. Meer informatie over de hotels vindt u op www.summum.nl/griekenland.

Inbegrepen
• Retourvlucht vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Brussel of Düsseldorf
• Luchthavenbelasting
• Transfer van luchthaven Rhodos naar hotel v.v.
• 7 overnachtingen op basis van logies en ontbijt of halfpension
• Hostess service.

Niet-inbegrepen
• Reis- en annuleringsverzekering. 

Excursies
Ter plekke kunnen verschillende excursies worden geboekt, zoals een jeepsafari, een rondrit door Rhodos-stad of een eilandtour.

Prijs en periode
• Vanaf € 495,- per persoon o.b.v. een driesterrenhotel en speciaal voor Libelle-lezeressen geldt: tweede persoon voor de helft van de prijs
• Vertrek op zondag of dinsdag.

Vertrekdata 24 of 26 april, 1, 8, 10, 15, 17, 22 of 24 mei en 5, 7, 12, 14, 19 of 21 juni 2011.

Voor informatie en boekingen
Kijk voor meer informatie en boekingen op www.summum.nl/griekenland. U kunt ook bellen met tel. 020-421 55 55.

reizen uithetblad

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien