Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Restauranttips: Provincie Gelderland

Wilt u uw man, vriend of vader verwennen voor vaderdag? Bekijk dan eens deze tips voor een lekker avondje uit.

Restaurant ‘t Nonnetje in Harderwijk
In de binnenstad van Harderwijk ligt restaurant ‘t Nonnetje. De chefkok is in het bezit van een Michelinster. U kunt bij restaurant ‘t Nonnetje a la carte eten, maar u kunt ook kiezen voor speciale menu’s. Zo is er bijvoorbeeld Menu de Verleiding; een driegangen menu bestaande uit gerechten met seizoensproducten. Als extraatje krijgt u er verschillende amuses bij. Dit restaurant staat op de vierde plaats van de top tien van de beste restaurants in Gelderland op www.iens.nl.
En wat misschien nog wel het meest bijzondere is aan dit restaurant is dat u gerust wat wijntjes kunt drinken tijdens het diner. ‘t Nonnetje biedt namelijk de service om u in uw eigen auto thuis te laten brengen na het diner. Handig toch?
Wilt u meer informatie over dit restaurant? Bekijk dan de website.

Advertentie

Restaurant In Geuren en Kleuren in Berg en Dal
Op de zesde plek van de top tien van beste restaurants van Gelderland staat restaurant In Geuren en Kleuren. Dit restaurant ligt in een monumentaal pand uit 1914 en is erg sfeervol ingericht. Bijna iedere week staan er wel nieuwe gerechten op de kaart. In Geuren en Kleuren serveert namelijk producten die seizoensgebonden zijn. Op de website van het restaurant kunt u meedoen aan een prijsvraag en op die manier een cadeaubon winnen van In Geuren en Kleuren. Verder kunt u daar informatie vinden over de verschillende menu’s en arrangementen. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor zeven kleine gerechtjes, zodat u veel verschillende gerechten kunt proberen. Natuurlijk kunt u ook gewoon a la carte dineren.

Eatcetera in Wageningen
Wilt u voor een leuke prijs een avondje uit? Bij Eatcetera kunt u voor € 25,00 gebruik maken van een driegangendiner. Ook kunt u bij dit restaurant lunchen, a la carte dineren of een high tea houden met vriendinnen. Eatcetera staat op de tweede plek van de top 10 van de beste restaurants van Gelderland, dus het is zeker een aanrader. Speciaal voor de kleintjes is er een speciaal kindermenu. En voor alle lieve papa’s kunt u hier met vaderdag genietenvan een viergangendiner. Als u met 4 personen komt mag de vader gratis dineren. Leuke tip dus! Bekijk voor meer informatie of het maken een reservering de website van Eatcetera.

Sylvia Witteman: “Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken”

Sylvia Witteman moeder ziekenhuis Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week maakt Sylvia zich zorgen om haar moeder in het ziekenhuis.

Mijn oude moeder, alleen thuis, was ’s avonds gevallen en kon niet meer opstaan. Naar haar telefoon kruipen kon ze nog nét. “Goddank!”, zeiden mijn broer, zus en ik tegen elkaar. Het is wonderlijk, hoe je bij zulke rampspoed blij kunt zijn met kleinigheden. In het ziekenhuis bleek haar linkerheup gebroken. Ik zag het op de röntgenfoto. Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken. Ze m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien