Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Romantische ruches & brocante meubels

Veel inspiratie
Speuren, ontdekken en genieten van brocante. Of u nu op zoek bent naar een brocante fauteuil, een oude commode wilt opknappen of wilt weten waar en wanneer de leukste brocantemarkten worden gehouden: Allesbrocante.nl wijst de weg en biedt heel veel inspiratie.

Voor in de agenda
Kant kent een rijke geschiedenis. De leukste cursussen en workshops zijn de vinden op de kantmarkt. Waar en wanneer? Het is allemaal te vinden in de agenda van de website!

Advertentie

Zelf maken
Maak een eigen nachttafeltje met mooie sjablonen of een eyecatcher voor op de bank: een brocante kussenhoes! Of, om het huis een beetje te romantiseren, zelf romantische ruches maken voor aan uw dekbedovertrek. De website geeft tips en zelf-maakbeschrijvingen om creatief mee aan de slag te gaan. Leuk voor de creatievere onder ons!

Shoppen
Geen tijd of zin om zelf moois voor in huis te maken? Allesbrocante.nl geeft ook tips in welke winkels de mooiste brocante spullen te vinden zijn. Van speelgoed tot spiegels en voetenbankjes. Zolang het maar brocante is!

Culinair
Uw diner kan helemaal in brocante stijl worden met leuke puddingvormen, blikken en bakkersvormen. Maar ook de keuken zelf kan een brocante toevoeging krijgen met brocant bestek en keukenrekken. En laat een mooie vorm en versiering die pudding nou net wat extra smaak geven.

wooninspiratie

Femke: “Ineens had ik veel behoefte om heel diep in het glaasje te kijken”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze voor Libelle wat haar bezighoudt. Deze week schrijft ze over vertier buitenshuis.

Eens in de zoveel tijd begint Oscar te klagen dat ik zo vaak weg ben. De afgelopen coronamaanden hoorde ik hem uiteraard niet. Maar sinds ik eindelijk weer kan afspreken met vrienden, en helemaal nu de terrassen open zijn, zoek ik mijn vertier weer ger

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien