Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Siciliaanse keuken: een verrukkelijke mengelmoes

De Siciliaanse keuken is een verrukkelijke mengelmoes van invloeden uit verschillende culturen. Doordat Sicilië een eiland is, krijg je er vaak vis op je bord die een paar uur geleden uit de Italiaanse zee is gevist. Puur en heerlijk!

Naast de altijd-lekkere Italiaanse keuken hebben de Arabieren een grote invloed gehad op de regionale keuken. Het eiland werd in de Middeleeuwen namelijk beheerst door hun zuidelijke buren. Hierdoor zie je in Sicilië naast heerlijke pasta’s ook couscous op het menu staan. Laat je verrassen door bijzondere combinaties en specerijen uit het verre oosten!

Advertentie

Probeer bijvoorbeeld eens de allerbeste tonijngehaktballetjes van Jamie Oliver. Heerlijk met verse vis en een typisch Siciliaanse toevoeging: kaneel!

Heb je de smaak te pakken? Zie hoe Jamie Oliver op avontuur gaat in Sicilië, waar hij het Siciliaanse ‘street food’ leert kennen in Palermo, de drukke maar gezellige hoofdstad van het eiland.

 

Maike heeft de Katwijkse ziekte: “Ik ben eigenlijk een tikkende tijdbom”

Katwijkse

Premium

Maike Varkevisser (30) heeft de Katwijkse ziekte, een aandoening waardoor uiteindelijk hersenbloedingen ontstaan. Zoals bij haar oma en haar vader. Eén ding weet ze heel zeker: dat het haar zoontje Yves niet staat te wachten.

“Soms sluip ik zijn kamertje binnen, om bij zijn bedje stiekem te kijken hoe hij ligt te slapen. Mijn lieve Yves. Zo rustig en tevreden. Wat zou mijn vader blij zijn geweest met zijn eerste kleinkind. Hij heeft hem nooit gezien, want papa overleed afgelopen zomer, toen ik vier ma

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien