Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Staande Vooroverbuiging (Uttanasana)

1. Sta met je voeten op heupbreedte. Adem diep in, maak je lang en buig op de uitademing met gestrekte armen voorover. Laat de onderrug zo min mogelijk bol worden. Zorg dat je voeten stevig op de grond staan en houd je benen gestrekt. Voel of je nek ontspannen is.

2. Mocht je een steuntje voor je hoofd fijn vinden, neem dan één of twee yogablokken waar je de kruin op laat rusten, of plaats je kruin op de rand van je bed. In je nek of op je hoofd mag je geen druk voelen. Laat je handen op de grond rusten of pak de ellebogen vast.

Advertentie

3. Blijf 1 à 2 minuten in deze houding staan en adem langzaam en diep. Op elke uitademing ontspan je iets meer.

4. Zet je handen op je heupen en kom op een inademing met gestrekt bovenlichaam weer omhoog.

Meer oefeningen?
Voor meer oefeningen of meer series zoal detox-yoga, yoga tegen rugklachten of nekklachten gaat u naar www.yogaonline.nl. Ook vindt u hier gratis video’s van yogalessen.

Tekst: Hiske van der Meulen, beeld: Harold Pereira, model: Hanna van der Linden.

Zo ziet deze week (11 t/m 17 augustus) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien