Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Stadse verrassing aan de Zeeuwse kust

Bekijk ook de arrangementen en aanbiedingen in: Ter Heijde aan Zee, Noordwijk, Bergen aan Zee en Zandvoort.

Bios aan de boulevard
Films kijken en tussendoor op blote voeten door de Westerschelde lopen terwijl u een broodje garnalen eet? Dat kan bij het Internationale film- en literatuurfestival Film by the Sea, dat van 11 t/m 20 september in Vlissingen wordt gehouden. Debioscoop Cinecity, waar de films worden gedraaid, zit namelijk pal achter de Vlissingse boulevard.

Advertentie

Strandcabine huren?
Op de Domburgse stranden worden al sinds begin 1900 strandcabines geplaatst. Aanvankelijk konden alleen de rijke families zich een eigen plek aan het strand permitteren. Nu staan langs de hele duinrand strandcabines die iedereen kan huren. Kies voor het comfort van een eigen cabine met als extraatje twee strandstoelen en een windscherm. Ze zijn per week te huur. www.strandcabines.nl.Speciaal voor lezeressen:
Libelle-arrangement in B’s strandappartementen

Prijzen 2009

  • € 175,- p.p. van 15-7 tot 31-8
  • € 150,- p.p. van 31-8 tot 3-11
  • € 125,- p.p. van 3-11 tot 24-12

Inbegrepen

  • Verblijf van drie nachten in een tweepersoons-appartement.
  • Elke dag ontbijt in het appartement met een vers kopje (N)espresso.
  • Fietstocht over Walcheren.
  • Een strandcocktail.

Informatie en reserveren
Via Hotel Bommeljé, tel. 0118–58 16 84, www.bommelje.nl (klik op ‘Libelle-arrangement’). Bij de receptie van het hotel (Herenstraat 24, Domburg) meldt u zich voor de sleutel. Het adres van B’s strandappartementen is: Westweg 17, Domburg.

Femke: “Ineens had ik veel behoefte om heel diep in het glaasje te kijken”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze voor Libelle wat haar bezighoudt. Deze week schrijft ze over vertier buitenshuis.

Eens in de zoveel tijd begint Oscar te klagen dat ik zo vaak weg ben. De afgelopen coronamaanden hoorde ik hem uiteraard niet. Maar sinds ik eindelijk weer kan afspreken met vrienden, en helemaal nu de terrassen open zijn, zoek ik mijn vertier weer ger

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien