Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Tea-time! Herfstpakket van Tea Bar

En voor de echte shop- en thee-addicts is de Tea Bar in Amsterdam zeker de moeite waard. Win hier een theepakket van de theewinkel!

Thee scheppen
De Tea Bar heeft zo’n 70 soorten losse thee. Het is alsof je aan het snoepscheppen bent want de bakken met losse thee maken het mogelijk om te ruiken aan de thee en zelf te scheppen.

Thee gadgets
Naast thee verkopen ze er ook gadgets. Lipbalsem van thee, kookboeken met theerecepten, theedoeken, theeglazen… Noem iets met thee en ze hebben het. Bovenin de zaak is het mogelijk om zelf een kopje thee te drinken, inclusief cupcake.

Advertentie

Teabar’s theetip:
Bij het zetten van groene thee moet het gekookte water afkoelen naar 75 °C voor u de thee toevoegt, anders krijgt het een nare bittere smaak.

Waar: Haarlemmerdijk 71, Amsterdam. Mocht u niet in de buurt wonen is er ook een webshop: www.teabar.nl

Teabar

Winnen!
Libelle geeft weg: 5 x herfstpakket van 10 soorten Tea Bar thee van 50 gram met melanges zoals Winterster, Koek en Spijs en Energybooster. Bent u een echte theeleut? Doe mee en beantwoord de volgende vraag: Tea Bar verkoopt ook koffiebonen, van welk merk is deze koffie? Vul uw antwoord en gegevens in op het winformulier en lees ook de overige spelvoorwaarden. Deze winactie is helaas verlopen. Voor meer leuke winacties gaat u naar www.libelle.nl/winnen.

Niets gewonnen? Noteer het codewoord ‘libelle’ bij uw bestelling op www.teabar.nl. Tea Bar geeft bij uw bestelling t/m 18 november een gratis Koek- en Spijsmix van 50 gram cadeau!

winnen wooninspiratie Uit het blad

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien