Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Time Out: Amersfoort

Bootje fietsen
Voor iedereen die van fietsen en varen houdt, is de Eemlijn een aanrader. Deze boot vervoert vanaf 15 april weer fietsers en wandelaars tussen Amersfoort, Soest, Baarn, Eemdijk, Spakenburg of Huizen. Onderweg kunt u ongestoord genieten van het uitzicht over de Eempolders en de Gooise uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug. Opstapplaats: de Eemhaven, bij Grote Koppel 18. Fiets- en wandelroutes zijn te downloaden op de website van de Eemlijn.

Eten is weten
Trek gekregen van het wandelen? Op onverwachte plekken worden de lekkerste maaltijden bereid!
• Eten, koffiedrinken of een heerlijke desemboterham ‘to go’ halen kan in de oude stationsrestauratie Restaurant Perron 4/5
• Brasserie Tenuta: iedereen met liefde voor de Zuid-Europese keuken – en in het bezit van zeebenen – schuift aan bij Tenuta, een brasserie op een schip.
• Net buiten het centrum van Amersfoort ligt Tollius. De sfeer is mysterieus en warm met donkere muren en plafonds.

Een straatje om
Een dag Amersfoort is niet compleet zonder een bezoek aan het leukste straatje van de stad: de Krommestraat. Hul je in kleding van Humanoid en probeer de sieraden van Isabel Marant bij Wandjina (nr. 12), snuffel tussen koordjes, kwastjes en knoopjes van fourniturenzaak Schwitz­ner (nr. 14a), scoor hebbedingen bij Dille & Kamille (nr. 36), schuif voor taart en thee aan bij Christea’s (nr. 64a) en voor koffie bij Corazon (nr. 18).

Advertentie

Naar de zonneschilder
Het werk van de Amersfoortse schilder Engelbert L’Hoëst is kleurrijk en expressief. Het leverde hem de bijnaam ‘Amersfoortse Van Gogh’ op. Dit voorjaar gunt het schilderachtige Museum Flehite de bezoeker t/m 27 maart een blik in het oeuvre  van deze ‘zonneschilder’. Op vertoon van de Time Out-pagina uit Libelle 6 ontvangt u € 2,- korting op de entreeprijs van € 7,- en drie zonnige ansichtkaarten. De aanbieding is geldig voor twee personen. Kijk voor meer informatie en openingstijden op de website van Museum Flehite.

Time-Out-Amersfoort

Libelle arrangement
In het historische hart van Amersfoort ligt hotel Logies de Tabaksplant waar je heerlijk bij kunt komen van de drukte van alledag. Bijna naast het hotel kunt u een ontspannende massage krijgen bij De Aventurijn.

Inclusief
• ontvangst met fruitshake
• ontbijt
• overnachting in authentieke tweepersoonskamer
• ontspanningsmassage naar keuze.

Speciale Libelle Prijs
De speciale Libelle prijs is € 99,- p.p. op basis van een twee­persoons­kamer De aanbieding is geldig van 1 feb t/m 30 dec 2011 met aankomst van zondag t/m donderdag. Alleen tijd voor een massage? Op vertoon van de Time Out pagina in Libelle 6 krijg je € 10,- korting op een massage van één uur.

Informatie en boekingen
Voor informatie en boekingen kunt u voor de overnachtingen terecht op de website van Logies de Tabaksplant en voor de massages op de website van De Aventurijn.

P.S.
Waarom het historische centrum van Amersfoort op eigen houtje verkennen als de deskundige gidsen van het Gilde Amersfoort je alles over deze mooie stad kunnen vertellen? Zij laten u ook de onbekendere plekken zien.

dagjesuit uithetblad

Speel hier de snackpuzzel van zaterdag 25 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zaterdag 25 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien