Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Time Out: Rotterdam

Schipper mag ik overvaren?
Rotterdam-routiniers weten het allang: de leukste havenstadadressen liggen ‘aan de andere kant’ van de Maas. Het zonnige terras van het stoomschip De Rotterdam is gewoon te bereiken via de Erasmusbrug, maar het is leuker om de watertaxi te nemen. Kijk voor meer informatie op de website.

Knallend cultuurfeest
Op 5 maart 2011 beleeft de Rotterdamse Museumnacht zijn tiende editie. Reden genoeg voor een knallend cultuurfeestje! Vanaf acht uur ’s avonds zetten meer dan veertig musea en galeries de deuren open en doen cultuurliefhebbers zich te goed aan een flinke dosis kunst, muziek en een spetterend spektakel.

Mijn huis, jouw huis
Leuk zo’n stedentrip, maar na een dag kunst, cultuur en overheerlijke happen lonkt een huiselijke omgeving. MyCityLofts verhuurt appartementen in het hartje van de Maasstad waar je je direct thuisvoelt. Dat heeft alles te maken met de persoonlijke inrichting, het adem­benemende uitzicht en de heerlijke luxe (zoals een masseur wiens vakkundige handen knobbels wegkneedt in je ‘eigen’ pied à terre!).

Op st(r)and
Behoefte om de stad te ontvluchten? Bij Elzenduin Beach in Terheijde (halfuurtje rijden) laat chef-kok Marco Westmaas van zijn culikunsten proeven, terwijl het prille voorjaars­zonnetje naast het bord in zee zakt. Een high tea in het hotel aan de andere kant van de duinen kan ook.

Tourtje architectuur
Rotterdam is dé architectuurhoofdstad van Nederland. Maar hoe zag de stad eruit voor de Tweede Wereldoorlog? En wat zijn de toekomstplannen? Maak een Rotterdam City Walk met een enthousiaste gids van Archi­Guides. De wandelingen zijn van mei t/m september. In de wintermaanden zijn er  speciale avondfietstochten.

Advertentie

L07_Toerisme-timeout-groot

Libelle aanbieding: Bubbelen aan de Maas
Waar de naam van het restaurant op slaat? Op de waanzinnige ligging aan de Maas. Lunchen of dineren bij Prachtig betekent mét uitzicht over het water en de voorbijvarende schepen. Ontvang als Libelle-lezeres – op vertoon van de Time Out-pagina uit Libelle 7 – bij de bestelde maaltijd een sprankelend glas Martini Rosé cuvée. Prosit! De aanbieding geldt voor twee personen en loopt t/m 22 april 2011. Voor meer informatie kijkt u op de website van Prachtig.

P.S.
Een beetje zoetekauw verlaat Rotterdam niet zonder lekkers van Koekela: limoentaart, coconut slices, citroen­meringue…

uithetblad dagjesuit

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien