Cinderella Classic 4-seizoenen dekbed nu vanaf € 69,95!

Zoek binnen:

Time out: Terschelling

 

 

Advertentie

Vreemd volk
Wie letterlijk van de Skylger cultuur wilt proeven, loopt even achterom, roept ‘Follek!’ en kan op een warm ‘wolkom’ rekenen. Zeker in het weekend van 19 t/m 21 november 2010, wanneer het eiland haar eigen cultuur van binnenuit belicht. Grijp de kans om eens lekker aan te schuiven voor een regionaal gerecht, sterke verhalen, tradities en verrassingen. www.follek.nl.

Stilte
Nu alvast blokken: van 4 tot 7 februari wordt de jaarlijkse winterretraite gehouden, met yoga, meditatie en duin- en winterse strandwandelingen. Daarnaast is er ruimte om te schilderen of te fotograferen. Even de batterij opladen! Folkshegeskoalle Schylgeralân, Badweg Hoorn 11, Hoorn Terschelling, tel. 0562-44 89 54, www.folkshegeskoalle.nl.

Filmpje pakken
Wie eenmaal de combinatie heeft gemaakt, weet dat het na een dag in de waddenlucht heerlijk is om rozig weg te dromen bij een film. Filmliefhebbers kunnen van 12 tot 14 november 2010 hun hart ophalen tijdens de Terschellingerfilmdagen. www.terschellingerfilmdagen.nl, de andere weken van het jaar kijk je op: www.terschinsky.nl.

Huis aan de haven
Achter een van de schattige tuit­geveltjes vlak bij de haven zit Caracol, een hip maar intiem restaurant. Aardpeer, bulgur, bietjes en gamba’s worden daar gecombineerd met zeekraal en Noordzeekrab. Kortom: de Mediterranée aan de Waddenzee. Molenstraat 7, Terschelling-West, tel. 0562-44 36 94, www.caracol.nl.

Terschelling

Libelle-aanbieding: 3 dagen Terschelling!
U logeert in een prachtig vier­sterrenhotel, gelegen aan de haven van West-Terschelling, Hotel Schylge. De gerenoveerde kamers zijn comfortabel en er is een zwembad, solarium, Turks stoombad en een bowlingbaan

Inclusief
• 2x overnachting
• 2x ontbijtbuffet
• tapas/fingerfood met wijn
• 1 dag fietshuur met fietsroute
• wandelroute
•  gebruik zwembad
• 50% korting op gebruik solarium

Exclusief
Toeslag aankomst op vrij en za € 25,- p.p., bij kamer aan zeezijde € 25,- p.k.p.n.
*1-pers. toeslag € 35,- p.n.
*toeristenbelasting € 0,80 p.p.p.n.

Prijs & datum
€ 109,- p.p., geldig tot 28 feb. 2011, m.u.v. feestdagen.

Reserveringen
Marrea Hotel-arrangementen: www.marrea.nl of tel. 0571-27 77 44.

PS
Op 7 november wordt De Berenloop gehouden: 42 of 21 km hardlopen door prachtige bossen, duinen, polders en heidevelden. Wel hollen, maar liever 5 of 10 km? Schrijf u dan in voor de Breakfast-run op 6 november. www.berenloopterschelling.nl.

Uit het blad Meer dagjes uit

 

 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien