Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

Time Out: Zuid-Limburg

Zelfbediening-de-luxe
Zuid-Limburg is met z’n sterren-restaurants hét culiparadijs van Nederland. Het hooggelegen, zeventiende-eeuwse Château Neercanne – net buiten Maastricht – is de meest sprookjesachtige locatie voor een sterrenhap. Ook is de zondagse driegangenlunch hier een aanrader, al moet je die wel zelf bij elkaar sprokkelen in de keuken. De naam van deze luxe vorm van zelfbediening? Scharrellunch! Cannerweg 800, Maastricht, tel. 043-325 13 59, www.chateauhotels.nl.

Winterwonderland
Met een beetje fantasie waan je je niet in de glooiende heuvels van Zuid-Limburg, maar in de Zwitserse Alpen. Je kunt er zelfs skiën! Snowworld in Landgraaf is een reusachtig overdekt wintersportresort met pistes, skiliften, sauna’s en après-ski-barretjes. Jodelahiti! www.snowworld.nl 

Advertentie

Biechten, banjeren & borrelen
Bedevaarten, pelgrimroutes en Mariakapelletjes: Zuid-Limburg is het katholieke hart van Nederland. Toch hoef je niet naar de kerk om te genieten van alle religieuze pracht en praal: Museum Vaals is gevuld met honderden kerk- en kloosterbeelden, in museumcafé De Zwarte Madonna zit je op antieke bidstoeltjes en bestel je drankjes aan het altaar. Het kloosterpark met heiligenbeelden is de plek om te onthaasten. Eschberg 7, Vaals, www.museumvaals.nl.

Dutch Mountains
Met ruim 200 meter boven NAP is Vijlen hét bergdorp van Nederland. In dit on-Nederlands heuvellandschap gevuld met vakwerkhuisjes kronkelen heerlijke wandelroutes. Boscafé ’t Hijgend Hert (Harles 23) en Restaurant Buitenlust (Camerig 11) zijn heerlijke startlocaties, zelfs als je de wandelschoenen links laat liggen, want het uitzicht over de Nederlandse Alpen is ‘ganz schön’. Voor wandelroutes zie www.wandelgidszuidlimburg.com.

timeout

Libelle-aanbieding
Wellness op het water
Schuitje varen, theetje drinken? Welnee, je kunt zo veel meer doen op het water! Passagiersschip The Dream vaart in en rond Maastricht en organiseert spirituele workshops op het water. Speciaal voor Libelle-lezeressen geldt een korting van 10% op de prijs van € 65,-.

U kunt kiezen uit:

  • Yoga
  • Beginnen met bezinnen (o.l.v. een lifecoach)
  • Tai Chi (dansvorm waardoor je je vitaler en soepeler voelt)
  • E.F.T. (innerlijke ontdekkingsreis met gebruik van beeldende materialen)
  • Varen en balanswandelen (wandeltocht vol diepgang o.l.v. een lifecoach)

Kijk op www.passagiersschipthedream.nl. De aanbieding is te boeken vanaf eind januari en geldig van april tot 1 juli 2011. Voor de workshops geldt een minimum en maximum aantal deelnemers.

Uit het blad Meer dagjes uit

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien