Anastasia nu met € 10,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Uitzicht op de skyline van Rotterdam

Uitzicht op de skyline van Rotterdam

Voor een rustige zondagavond met uitzicht op een skyline hoeft u geen vakantie naar New York te boeken. In het Grandcafé Prachtig aan de Maas kunt u in de wintermaanden namelijk terecht voor een lekker hapje en drankje mét livemuziek. Vanaf 16:00 uur kunt u op zondagmiddag bij Grand café Prachtig in Rotterdam terecht voor heerlijke muziek en hapjes en drankjes. Inclusief het mooie uitzicht op de skyline van Rotterdam, de Maas, de Willemsbrug en de Erasmusbrug.

Om 20:00 uur ’s avonds is het programma van de Lazy Sunday helaas afgelopen. Het café blijft echter tot 00:00 uur open.

Advertentie

Grandcafé Prachtig
Op 1 juli 2008 werd het Grandcafé Prachtig geopend aan de Maas. Het is het tweede restaurant van het jonge koppel Chris de Pagter en Karin Jacques. Het restaurant kreeg de naam Prachtig door het mooie uitzicht op de skyline van Rotterdam. U kunt er op z’n Rotterdams genieten van een lunch, diner of een fles rosé.

Swinging!
Vanaf december 2009 zijn er dus een aantal gezellige Lazy Sundays georganiseerd. De toegang hiervoor is geheel gratis. De eerste editie in het nieuwe jaar zal op 10 januari 2010 plaatsvinden, met lekkere jazz muziek, saxofoons en een DJ trio.

Op 24 januari 2010 zal er nog een Lazy Sunday plaatsen. Op deze avond zullen er veel pop en soul covers live gespeeld worden. Voetjes van de vloer dus!

Informatie
Adres Grand café Prachtig: Willemsplein 77, 3016 DR Rotterdam, Telefoonnummer: 010-2130640, Emailadres: info@prachtigrotterdam.nl, Website: www.prachtigrotterdam.nl.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien