Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Versier je huis met krijtverf

 Wat we vooral kunnen herinneren van die krijtborden van vroeger, is het vervelende geluid als je met je nagels eroverheen kraste. Toch missen we die goede oude tijd, nu er alleen nog maar whiteboards en digitale lesborden zijn. Krijtborden kun je echter voor nog veel meer andere dingen gebruiken. Kijk mee voor inspiratie!

Krijtverf
Met behulp van deze krijtverf kun je voortaan al je gedachtes kwijt in huis. Die saaie kast, muur of deur verandert binnen no-time in een creatief krijtbord. Leuk voor mooie spreuken, handig voor boodschappenlijstjes en een feest voor de kids!

Advertentie

Krijtstickers
Ben je niet zo creatief ingesteld of heb je geen zin om de kwast in eigen hand te nemen? Dan is een sticker misschien wel een oplossing. De kant-en-klare vorm krijg je handig thuis geleverd en hoef je alleen maar op de muur te plakken. Ook als je niet zo van het krijten bent, is er leuke muurversiering te vinden; van leuke figuren tot handige magneetstickers.

Zelf maken
Het is soms lastig om krijtverf in andere kleuren dan het standaard zwart te krijgen. Volg de volgende gebruiksaanwijzing en maak jouw eigen verf in alle kleuren van de regenboog.

Wat?
1 kopje acrylverf
2 el tegelvoegsel (bouwmarkt)

Hoe?
Mix de verf goed met het tegelvoegsel en bestrijk een muur of voorwerp naar keuze ermee. Laat het goed drogen en haal je krijtjes maar vast tevoorschijn.

Meer inspiratie:

Source: re-nest.com on Pinterest

 

Zo ziet deze week (11 t/m 17 augustus) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien