Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Versier je huis met krijtverf

 Wat we vooral kunnen herinneren van die krijtborden van vroeger, is het vervelende geluid als je met je nagels eroverheen kraste. Toch missen we die goede oude tijd, nu er alleen nog maar whiteboards en digitale lesborden zijn. Krijtborden kun je echter voor nog veel meer andere dingen gebruiken. Kijk mee voor inspiratie!

Krijtverf
Met behulp van deze krijtverf kun je voortaan al je gedachtes kwijt in huis. Die saaie kast, muur of deur verandert binnen no-time in een creatief krijtbord. Leuk voor mooie spreuken, handig voor boodschappenlijstjes en een feest voor de kids!

Advertentie

Krijtstickers
Ben je niet zo creatief ingesteld of heb je geen zin om de kwast in eigen hand te nemen? Dan is een sticker misschien wel een oplossing. De kant-en-klare vorm krijg je handig thuis geleverd en hoef je alleen maar op de muur te plakken. Ook als je niet zo van het krijten bent, is er leuke muurversiering te vinden; van leuke figuren tot handige magneetstickers.

Zelf maken
Het is soms lastig om krijtverf in andere kleuren dan het standaard zwart te krijgen. Volg de volgende gebruiksaanwijzing en maak jouw eigen verf in alle kleuren van de regenboog.

Wat?
1 kopje acrylverf
2 el tegelvoegsel (bouwmarkt)

Hoe?
Mix de verf goed met het tegelvoegsel en bestrijk een muur of voorwerp naar keuze ermee. Laat het goed drogen en haal je krijtjes maar vast tevoorschijn.

Meer inspiratie:

Source: re-nest.com on Pinterest

 

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien