Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Vogeltjes kijken! 5 x vogelhuis voor aan het raam

De echte vogelliefhebber bekijkt vogels van dichtbij! Dit unieke vogelhuisje is doorzichtig en aan het raam te bevestigen.

Voedsel
Vogels zijn warmbloedig. Om warmteverlies te voorkomen hebben ze een lekker warm verenpak. Maar hoe kleiner de vogel is, hoe sneller de warmte vervliegt en des te meer hij ’s winters zal moeten eten om te overleven. Helaas is het eten niet altijd te vinden en daarom helpen de vogelhuisjes hun een handje!

Advertentie

Vogelhuisjes
Vogelhuisjes zorgen vaak voor veel vermaak en natuurlijke aspecten in de tuin. Maar toch altijd jammer dat de vogels nooit van dichtbij te bekijken zijn. Want welke vogels vliegen en springen eigenlijk allemaal voorbij in uw tuin?

Vogels kijken vanuit de luie stoel
Wij hebben iets leuks gevonden waarbij u het met eigen ogen kunt zien: de Bolmsö Birdfeeder. Dit leuke vogelhuisje is aan de buitenkant van het raam te bevestigen met zuignappen. Zo kunt u vanuit de luie stoel eens goed bekijken hoe blij de beestjes met hun hapje zijn!

Montage
Geen paniek bij het woord montage.  Bij het vogelhuisje zit namelijk een montagehandleiding die u op weg helpt om het ding te bevestigen. De handige zuignappen maken het gelukkig heel gemakkelijk.

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien