We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Vogeltjes kijken! 5 x vogelhuis voor aan het raam

De echte vogelliefhebber bekijkt vogels van dichtbij! Dit unieke vogelhuisje is doorzichtig en aan het raam te bevestigen.

Voedsel
Vogels zijn warmbloedig. Om warmteverlies te voorkomen hebben ze een lekker warm verenpak. Maar hoe kleiner de vogel is, hoe sneller de warmte vervliegt en des te meer hij ’s winters zal moeten eten om te overleven. Helaas is het eten niet altijd te vinden en daarom helpen de vogelhuisjes hun een handje!

Advertentie

Vogelhuisjes
Vogelhuisjes zorgen vaak voor veel vermaak en natuurlijke aspecten in de tuin. Maar toch altijd jammer dat de vogels nooit van dichtbij te bekijken zijn. Want welke vogels vliegen en springen eigenlijk allemaal voorbij in uw tuin?

Vogels kijken vanuit de luie stoel
Wij hebben iets leuks gevonden waarbij u het met eigen ogen kunt zien: de Bolmsö Birdfeeder. Dit leuke vogelhuisje is aan de buitenkant van het raam te bevestigen met zuignappen. Zo kunt u vanuit de luie stoel eens goed bekijken hoe blij de beestjes met hun hapje zijn!

Montage
Geen paniek bij het woord montage.  Bij het vogelhuisje zit namelijk een montagehandleiding die u op weg helpt om het ding te bevestigen. De handige zuignappen maken het gelukkig heel gemakkelijk.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien