Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Vrolijk Valencia

Valencia – ook wel de stad van de honderd klokkentorens genoemd – ligt aan de monding van de rivier Turia en het gebied is dan ook rijk aan groen. Plantages vol met sinaasappels, citroenen, olijven en granaatappels sieren het platteland eromheen. In sterk contrast tot de rest van de oude stad staat de Stad van Kunst en Wetenschap. De fantastische, futuristische gebouwen die hier staan, zijn het toppunt van moderne architectuur. Cultuurliefhebbers halen hier hun hart op!

Libelle reisaanbieding
3 dagen v.a. € 285,- p.p.

Advertentie

Hotel Medium Valencia****
Hotel Medium Valencia**** is een mooi designhotel met een heerlijk buitenzwembad. Het ligt op loopafstand van het winkelcentrum El Saler en de Stad van Kunst en Wetenschap. In tien minuten bent u met de bus in het oude stadscentrum. De aanbieding is o.b.v. een 2-persoonskamer.

Reisperiode
Dagelijks vertrek van 1 april t/m 31 oktober 2010 (Transavia niet op woensdag).

Inbegrepen
* Retourvlucht met Transavia of Vueling van Amsterdam naar Valencia in de T-klasse (Transavia) of J-klasse (Vueling)* Luchthavenbelasting en brandstofheffing t.w.v. € 70 (Transavia), € 65 (Vueling)
* 2 overnachtingen in Hotel Medium**** in een 2-persoonskamer
* 2 x ontbijtbuffet
* Fles cava op de kamer
* Stadsplattegrond van Valencia
* Toegangsticket voor de Stad van Kunst en Wetenschap (Museum van de Wetenschap en het Oceanium)

Niet inbegrepen
* Reis- en annuleringsverzekering
* Transfer van luchthaven naar hotel
* Overige maaltijden
* Bijdrage calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
* Reserveringskosten € 15,- per boeking

Informatie & reserveren
Bel De Jong Intra via tel. 0180-45 78 03 en vermeld de speciale reiscode XVVLC91 (Iberia) of XVVLC92 (Vueling). Of ga naar www.boeksnel.nl en klik op het logo van Libelle.

Valencia

Meer reizen Meer uit het blad

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien