Anastasia nu met € 15,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Welkom bij Pension Emel

Leven in de tuin
In de Turkse cultuur is het dakterras de centrale plek en wordt de tuin eerder als opslagplaats gebruikt. Zo niet bij pension Emel. Hier is de tuin juist de plek waar gegeten, gedronken, gelezen, geluierd en gedanst wordt. Het is een ontmoetingsplek, maar de tuin biedt ook genoeg privacy. De bekende Nederlandse tuin­architect Els Proost is een goede vriendin van Evelyn en ontwierp de weelderige tuin zo dat hij opgaat in het landschap. Er staan veel oleanders, jasmijn, lavendel en rozen.

Met z’n allen aan tafel
Hoogtepunt van de dag is het diner, meestal geserveerd aan de lange tafels op het terras of in de tuin. Er wordt bijzonder smaakvol gekookt met dagverse producten, veel verse kruiden en royale salades. Natuurlijk kan er ook in de plaatselijke restaurantjes gegeten worden, maar alle gasten zijn het roerend met elkaar eens: in Emel wordt gewoon het lekkerst gekookt. En het personeel is top. De drank kun je zelf pakken uit de reusachtige koeling. Op een lijstje streep je aan wat je gebruikt hebt. Wel zo makkelijk. De sfeer aan tafel is gemoedelijk en ongedwongen. Wie privacy wil, neemt een tafel apart. De meeste gasten vinden het juist leuk om met landgenoten hun belevenissen uit te wisselen. Tot ver na de koffie blijven ze zitten praten en lachen. Hier ontstaan vriendschappen! ’s Morgens drupt iedereen binnen voor het eenvoudige ontbijt, er zijn geen vaste ontbijttijden. Wel is er altijd verse koffie en thee.

Advertentie

Mee met Afrodite
Het houten schip Afrodite is het troetelkindje van Metin. Hij neemt gasten graag mee naar afgelegen baaitjes met verlaten zandstranden. Er kan heerlijk gezwommen en gesnorkeld worden en met een beetje geluk komt er een dolfijn langs. Halverwege de dag wordt er een heerlijke lunch klaargemaakt met als dessert een schaal vol fruit. Een boottocht langs de prachtige, stille kust van Dilek Nationaal Park is echt een belevenis.

Pension Emel

Libelle reisaanbieding
8-dagen van €449,- p.p. 

Libelle heeft samen met Corendon Vliegvakanties, dé Turkije-specialist, een heerlijke vakantie samengesteld. U verblijft in het gemoedelijke Pension Emel (www.emelpension.nl) in het dorpje Güzelçamli, vlak bij het Dilek Nationaal Park.

Inbegrepen
• 8-daags verblijf in Pension Emel op basis van logies en ontbijt of half pension (eigen voorkeur)
• Vliegreis met Corendon Airlines, economy-klasse vanaf Amsterdam, Eindhoven of Brussel

Niet inbegrepen
• Administratiekosten
• Calamiteitenfonds
• Eventuele verzekeringen en vertrektoeslag
• Eventuele toeslag voor half pension

Prijs en periode
Er is een ruime keuze aan vertrekdata in de periode april t/m oktober. De prijs van een 8-daags arrangement (vanaf €449,- p.p.) is afhankelijk van de vertrekdatum.

Informatie en reserveringen
Op www.corendon.nl/libelle vindt u alle mogelijkheden. Liever telefonisch reserveren? Neem dan contact op met Corendon, tel. 023-751 06 06.

Meer reizen Meer uit het blad

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien