Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Win designmeubels uit Loft

De film
De nieuwe Nederlandse thriller LOFT draait nu in de bioscoop! LOFT vertelt het verhaal van vijf mannen, die in het grootste geheim een loft delen voor hun buitenhuwelijkse activiteiten. Dat verloopt prima tot ze er op een ochtend het lijk vinden van een jonge vrouw. Geen van de vrienden kent de vrouw, weet waar ze vandaan komt en hoe ze terecht is gekomen in hun loft. Noodgedwongen proberen ze uit te zoeken wat er gebeurd is, maar al gauw beginnen de vijf elkaar te wantrouwen en blijkt dat ze veel minder van elkaar weten dan ze dachten…  Meer informatie over Loft vindt u op www.loftdefilm.nl.  

Leuke actie
Mocht u de film al gezien hebben dan zullen de designmeubelen u zeker niet ontgaan zijn. En u krijgt de kans om deze te winnen! Vanaf 16 december tot 6 januari geeft Loft in samenwerking met de Volkskrant dagelijks een meubel uit de film weg. De prijs van de dag varieerd van lampen tot designerfauteuils. Heeft u de film nog niet gezien? Neem dan snel een kijkje want deze prijzen zijn zeker de moeite waard. www.vk.nl/loft.

Advertentie

En…. (tromgeroffel) De hoofdprijs is het zwevende ronde bed uit de film!

Meer dagjes uit wooninspiratie

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien