Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Win designmeubels uit Loft

De film
De nieuwe Nederlandse thriller LOFT draait nu in de bioscoop! LOFT vertelt het verhaal van vijf mannen, die in het grootste geheim een loft delen voor hun buitenhuwelijkse activiteiten. Dat verloopt prima tot ze er op een ochtend het lijk vinden van een jonge vrouw. Geen van de vrienden kent de vrouw, weet waar ze vandaan komt en hoe ze terecht is gekomen in hun loft. Noodgedwongen proberen ze uit te zoeken wat er gebeurd is, maar al gauw beginnen de vijf elkaar te wantrouwen en blijkt dat ze veel minder van elkaar weten dan ze dachten…  Meer informatie over Loft vindt u op www.loftdefilm.nl.  

Leuke actie
Mocht u de film al gezien hebben dan zullen de designmeubelen u zeker niet ontgaan zijn. En u krijgt de kans om deze te winnen! Vanaf 16 december tot 6 januari geeft Loft in samenwerking met de Volkskrant dagelijks een meubel uit de film weg. De prijs van de dag varieerd van lampen tot designerfauteuils. Heeft u de film nog niet gezien? Neem dan snel een kijkje want deze prijzen zijn zeker de moeite waard. www.vk.nl/loft.

Advertentie

En…. (tromgeroffel) De hoofdprijs is het zwevende ronde bed uit de film!

Meer dagjes uit wooninspiratie

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien