Nieuw! Natuuragenda van Marjolein Bastin 2018

Win een reisje naar Valencia!

Stay with Style

Ben je ook altijd uren kwijt aan het zoeken naar dat ene perfecte, stijlvolle en toch betaalbare vakantie adres? Een adres dat modern en luxueus aanvoelt zonder dat het honderden euro’s per nacht kost. Bespaar jezelf de tijd en boek voortaan via www.staywithstyle.nl. Hier vind je een wereldwijde selectie mooie, betaalbare en stijlvolle accommodaties voor een prettige prijs.

ABC you Bed & Breakfast

ABCyou Bed & Breakfast wordt gerund door een Nederlands stel: Daphne en Wouter. Door zijn centrale ligging is deze B&B de perfecte uitvalsbasis om de mooie Spaanse stad Valencia te ontdekken. De Bed & Breakfast is gevestigd in een authentiek Spaans pand waarin traditionele elementen met een moderne inrichting gecombineerd worden. Kom na een dag vol nieuwe indrukken tot rust in de gezellige, lichte kamers met een persoonlijke noot. Natuurlijk allemaal voorzien van een privé badkamer en wifi. En ’s ochtend geniet je van een heerlijk ontbijt met verse jus d’orange en huisgebakken lekkernijen.

Winnen?

Wij mogen een verblijf van 4 nachten voor 2 personen in ABCyou Bed & Breakfast weggeven! Vul het winformulier in om kans te maken!
Heb je geen Facebookaccount? Vul dan dit winformulier in.

De prijs

Doe snel mee en maak kans op de volgende prijs t.w.v. €408:
• 4 aaneengesloten overnachtingen inclusief ontbijt bij ABCyou Bed & Breakfast in Valencia.
• Een cadeaubon t.w.v. €150 van Ryanair voor twee retourtickets van Brussel-Zaventem naar Valencia.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de overnachtingen:
– geldig op weekdagen (ma t/m vrij)
– geldig van januari tot april 2015
– niet geldig in schoolvakanties of op feestdagen

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de nieuwste toevoegingen aan StayWithStyle of speciale aanbiedingen en tips? Houd dan hun Facebookpagina in de gaten!

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien