Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Win kaartjes voor ZAND in Almere

Met optredens van Jan Smit, BLØF, VanVelzen, Acda en de Munnik en de 3J’s. De presentatie van ZAND is net als vorig jaar in handen van Eddy Zoey en dit jaar wordt hij ondersteund door acteur en cabaretier Jeroen van Koningsbrugge. Jeroen is bij u vast b bekend van tv-programma’s als De Lama’s en Ik hou van Holland. Eddy Zoëy is na z’n overgang naar RTL Nederland het gezicht van TV programma’s als Expeditie Robinson en Take me Out.

Tijdens de tweede editie van ZAND geven in ieder geval vijf artiesten een volledig concert. ZAND heeft Jan Smit en BLØF weten te contracteren als hoofdact. Daarnaast zijn ook Acda en de Munnik, VanVelzen en de 3J’s op zaterdag 22 augustus te zien op het strand van Almere.

Advertentie

Tijdens ZAND kun je echt een hele dag lang genieten van muziek, zon, het strand en lekker eten. Een kaartje kost maar 27,50 euro en voor 15 euro extra kunt u daarbij ook nog genieten van de grootste BBQ van Nederland. In 2008 namen maar liefst 5.000 mensen deel aan de mega BBQ!

We mogen op Libelle.nl 3x twee kaarten weggeven! Vul het winformulier in maak kans op een heerlijke dag op het strand.

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien