Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Win kaartjes voor ZAND in Almere

Met optredens van Jan Smit, BLØF, VanVelzen, Acda en de Munnik en de 3J’s. De presentatie van ZAND is net als vorig jaar in handen van Eddy Zoey en dit jaar wordt hij ondersteund door acteur en cabaretier Jeroen van Koningsbrugge. Jeroen is bij u vast b bekend van tv-programma’s als De Lama’s en Ik hou van Holland. Eddy Zoëy is na z’n overgang naar RTL Nederland het gezicht van TV programma’s als Expeditie Robinson en Take me Out.

Tijdens de tweede editie van ZAND geven in ieder geval vijf artiesten een volledig concert. ZAND heeft Jan Smit en BLØF weten te contracteren als hoofdact. Daarnaast zijn ook Acda en de Munnik, VanVelzen en de 3J’s op zaterdag 22 augustus te zien op het strand van Almere.

Advertentie

Tijdens ZAND kun je echt een hele dag lang genieten van muziek, zon, het strand en lekker eten. Een kaartje kost maar 27,50 euro en voor 15 euro extra kunt u daarbij ook nog genieten van de grootste BBQ van Nederland. In 2008 namen maar liefst 5.000 mensen deel aan de mega BBQ!

We mogen op Libelle.nl 3x twee kaarten weggeven! Vul het winformulier in maak kans op een heerlijke dag op het strand.

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien