Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Win originele glazen roerstaafjes van Glashangers.nl

 

Advertentie

Win originele glazen roerstaafjes uit het atelier van Glashangers.nl

Wie wordt er nou niet vrolijk van deze hippe glazen roerstaafjes!? Met zo’n kleurrijk kunstwerkje in je theeglas wordt thee drinken nóg leuker! Ook super stijlvol in een koffiekopje of cocktailglas! Je kopje zal niet onopgemerkt blijven en je weet direct welk glas van jou is.
Deze bijzondere glazen theelepeltjes worden handgemaakt in het atelier van Glashangers.nl en je zal ze ook nergens anders tegenkomen! Elk roerstaafje is een klein kunstwerkje waarvan er maar één uniek exemplaar is gemaakt.

Glashangers.nl is een online winkel die bekend staat om de unieke glazen kunstwerkjes. Of het nou gaat om een glazen juweeltje voor aan een ketting of een glazen “eyecatcher” voor in huis! Bij Glashangers.nl vindt je prachtige sieraden, accessoires en originele hebbedingen handgemaakt van speciaal glas! Alles wordt met liefde handgemaakt in eigen atelier en GRATIS verstuurd binnen Nederland! Bezoek de shop en laat je verrassen door de veelzijdigheid van glas!

Speciaal voor Libelle zijn 10 setjes van 2 exclusieve glazen roerstaafjes ontworpen t.w.v. € 30,90! Elk setje bestaat uit een klein multicolor roerstaafje en een groot groen roerstaafje handgemaakt van kleurrijk Italiaans millefiori glas! Elk setje is uniek!

Winnen?

Libelle geeft 10 setjes van 2 exclusieve glazen roerstaafjes t.w.v. €30,90 weg! Kijk hier hoe je kans maakt. Deze actie loopt tot maandag 4 augustus 2014 10.00.

Winformulier

Heb je geen facebook account? Vul dan het winformulier hier in.

Zo ziet deze week (11 t/m 17 augustus) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien