Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Win originele glazen roerstaafjes van Glashangers.nl

 

Advertentie

Win originele glazen roerstaafjes uit het atelier van Glashangers.nl

Wie wordt er nou niet vrolijk van deze hippe glazen roerstaafjes!? Met zo’n kleurrijk kunstwerkje in je theeglas wordt thee drinken nóg leuker! Ook super stijlvol in een koffiekopje of cocktailglas! Je kopje zal niet onopgemerkt blijven en je weet direct welk glas van jou is.
Deze bijzondere glazen theelepeltjes worden handgemaakt in het atelier van Glashangers.nl en je zal ze ook nergens anders tegenkomen! Elk roerstaafje is een klein kunstwerkje waarvan er maar één uniek exemplaar is gemaakt.

Glashangers.nl is een online winkel die bekend staat om de unieke glazen kunstwerkjes. Of het nou gaat om een glazen juweeltje voor aan een ketting of een glazen “eyecatcher” voor in huis! Bij Glashangers.nl vindt je prachtige sieraden, accessoires en originele hebbedingen handgemaakt van speciaal glas! Alles wordt met liefde handgemaakt in eigen atelier en GRATIS verstuurd binnen Nederland! Bezoek de shop en laat je verrassen door de veelzijdigheid van glas!

Speciaal voor Libelle zijn 10 setjes van 2 exclusieve glazen roerstaafjes ontworpen t.w.v. € 30,90! Elk setje bestaat uit een klein multicolor roerstaafje en een groot groen roerstaafje handgemaakt van kleurrijk Italiaans millefiori glas! Elk setje is uniek!

Winnen?

Libelle geeft 10 setjes van 2 exclusieve glazen roerstaafjes t.w.v. €30,90 weg! Kijk hier hoe je kans maakt. Deze actie loopt tot maandag 4 augustus 2014 10.00.

Winformulier

Heb je geen facebook account? Vul dan het winformulier hier in.

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien