Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Win! Het boek 'De magie van Máxima', over de outfits van onze koningin

Vandaag verschijnt bij uitgeverij Pepper Books het boek ‘De magie van Máxima’, geschreven door royaltyverslaggever Josine Droogendijk (27). En Libelle mag 5 exemplaren weggeven. 

De kledingstijl van onze koningin speelt een belangrijke rol bij haar wereldwijde populariteit. Alles wat ze draagt kiest Máxima zelf, van hoed tot designerschoen. Iedere outfit heeft hierdoor een eigen verhaal. En deze verhalen kan populaire modeblogger Josine Droogendijk als geen ander vertellen: ze richtte blog modekoninginmaxima.nl op, vlogt voor Libelle TV over Máxima en heeft nu dus ook De magie van Máxima geschreven.

Advertentie

Waar gaat het boek over?
Josine heeft onder andere meer dan vijfhonderd paar schoenen van Máxima gedocumenteerd. Ook onderzoekt ze tot in de detail hoe bepaalde stoffen gemaakt en bewerkt zijn en analyseert ze de gedurfde keuzes die de koningin maakt, bijvoorbeeld voor spannende Nederlandse ontwerpers.

In De magie van Máxima deelt Josine details en modefeiten die het grote publiek nog nooit hoorde. Met iconische en nieuwe foto’s van (royaltyfotograaf) Patrick van Katwijk laat ze zien hoe de stijl van onze koningin zich de afgelopen vijf jaar heeft ontwikkeld, hoe ze haar eigen koers vaart en daarin schittert en verrast. Met meer dan vierhonderd foto’s en een voorwoord van onze eigen Hilmar Mulder, hoofdredacteur van Libelle. 

Winnen
Door het onderstaande formulier in te vullen kun je kans maken op een van de vijf exemplaren die wij mogen weggeven! Deelnemen aan de actie kan van 21 maart t/m 28 maart 2018.

 

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien