Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Win: exclusieve kaartjes voor My Fair Lady!

De musical My Fair Lady is terug in Nederland. Bij Libelle mogen we nu exclusieve kaartjes weggeven voor de try-out op 22 oktober in Schouwburg Almere.

Deze kaartjes zijn voor een voorstelling die speciaal voor vrienden en familie van de cast wordt gespeeld. Het wordt een emotionele show voor de sterren en jij kunt erbij zijn.

Advertentie

Het verhaal 
Eliza Doolittle woont in het Londen van 1912 en is van eenvoudige komaf. Ze verkoopt bloemen op Covent Garden. Eigenlijk heeft Eliza maar weinig manieren en haar accent is om te huilen. Professor Higgings gaat proberen om Eliza etiquette en perfect Engels te leren. Met zijn vriend kolonel Pickering sluit hij een weddenschap af. Maar wat hij wint is veel meer dan hij ooit had verwacht…

Chris Tates 
Je kunt maar liefst 3 uur lang genieten van de musical. De cast bestaat uit de meest getalenteerde musicalsterren; zo wordt Eliza Doolittle gespeeld door Esmée Dekker en zal Chris Tates de rol van Professor Higgings op zich nemen. Niet alleen de cast is geweldig, ook de kostuums zullen je versteld doen staan.

Ga voor meer informatie over de musical naar de Libelle Theaterclub.

Winnen 
Wil je kans maken op de exclusieve vrijkaarten voor de try-out op 22 oktober? Je kunt meedoen door onderstaand formulier in te vullen. De actie loopt t/m 14 oktober. Succes!

Van 24 oktober t/m 13 mei 2018 is de musical te vinden in verschillende theaters in heel Nederland.

 

 

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Libelle nieuwsbrief. 

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien