Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Maak kans op 2 kaarten voor Pampus!

Het is slechts 3 hectare groot, maar het eiland Pampus bij Amsterdam biedt zo veel leuks en boeiends dat je er met gemak een hele dag doorbrengt. Libelle geeft 5×2 kaarten voor een dagje naar deze groene parel in het IJmeer weg!

Libelle samen met Pampus

Advertentie

Win kaarten voor Pampus 

Waarom Pampus een must-see is? Het op palen gebouwde, onbewoonde eiland is onderdeel van de Stelling van Amsterdam én staat op de Werelderfgoedlijst. Het biedt voor ieder wat wils, van grote evenementen als SAIL Pampus tot aan intieme etentjes bij Zomerlicht. Of ga wandelen, bijzondere vogels spotten en beleef de Pampus Xperience, ook leuk voor kinderen.

Je kunt winnen:

  • Boottocht
  • Entree
  • Foto-expositie
  • Pampus Xperience
  • Speurtocht
  • Pampus-gebakje

DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien