Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Maak kans op 2 kaarten voor Pampus!

Het is slechts 3 hectare groot, maar het eiland Pampus bij Amsterdam biedt zo veel leuks en boeiends dat je er met gemak een hele dag doorbrengt. Libelle geeft 5×2 kaarten voor een dagje naar deze groene parel in het IJmeer weg!

Libelle samen met Pampus

Advertentie

Win kaarten voor Pampus 

Waarom Pampus een must-see is? Het op palen gebouwde, onbewoonde eiland is onderdeel van de Stelling van Amsterdam én staat op de Werelderfgoedlijst. Het biedt voor ieder wat wils, van grote evenementen als SAIL Pampus tot aan intieme etentjes bij Zomerlicht. Of ga wandelen, bijzondere vogels spotten en beleef de Pampus Xperience, ook leuk voor kinderen.

Je kunt winnen:

  • Boottocht
  • Entree
  • Foto-expositie
  • Pampus Xperience
  • Speurtocht
  • Pampus-gebakje

DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien