Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Win de nieuwe Libelle Bookazine 'Vergeef me'!

De temperaturen stijgen en de vakantie breekt aan. Het is de perfecte tijd om weer eens lekker te lezen. Maar een boek neemt al snel veel ruimte in en voegt veel gewicht toe aan je koffer. Daarom is deze lichtwegende Bookazine perfect om even helemaal te ontspannen op het strand. 

En jij kan ‘Vergeef me’ van Lori Nelson winnen!

bookazineKan Hannah haar moeder vergeven, of is het voor beiden te laat?

Het hele land is in de ban van een kettingbrief met ‘vergevingsstenen’: één steen om te vergeven, en één steen om vergeving te zoeken. Het hele land, behalve de populaire talkshowhost Hannah Farr. Toen Hannah twee jaar geleden zo’n zakje met twee stenen ontving, heeft ze het ogenblikkelijk weggestopt; ze wilde niet geconfronteerd worden met haar verdrietige verleden. Maar dan is de bedenkster van de vergevingsstenen te gast in haar show, en onthult Hannah op televisie per ongeluk het verhaal over hoe ze door haar moeder in de steek werd gelaten.

Gedwongen door de producer van haar talkshow en aangemoedigd door haar enthousiaste fans, gaat Hannah publiekelijk op zoek naar haar moeder om haar te vergeven en eindelijk rust te vinden. Maar als Hannah dieper in haar verleden duikt, dringt de vraag zich op of de waarheid waar ze zich al twintig jaar aan vasthoudt, wel de échte waarheid is. Is zij wel het slachtoffer, of heeft zij zelf ook schuld? En kan ze ooit het geluk vinden als het haar niet lukt om te vergeven en vergeten?

 Wil jij kans maken op de nieuwe Bookazine? Vul hieronder je gegevens in! Je kunt ‘m natuurlijk ook bestellen in de Libelle Shop.