Evita: 10,- korting op geselecteerde voorstellingen

Zoek binnen:

Exclusieve cadeaus voor jou!

Libelle is heel erg blij met haar abonnees en zet ze daarom ook graag in het zonnetje. Zo verloten we elke week 5 cadeaus onder onze trouwe abonnees en krijg je dit jaar een jaarkalender 2019 cadeau. Deze extra’s zijn er omdat wij ontzettend blij met jou zijn als abonnee.

Wekelijkse abonneecadeaus
Elke week winnen 5 abonnees een prachtig abonneecadeau. Hierdoor maak je elke week opnieuw kans op de leukste cadeaus, speciaal voor jou geselecteerd. Denk aan fijne huidverzorgingspakketten, de mooiste sieraden, trendy accessoires voor binnen & buiten en cadeaubonnen. De cadeaus/winnaars worden wekelijks bekendgemaakt in Libelle’s vaste en veelgelezen rubriek Leuk volgens Libelle op de abonneevoordelenpagina én op libelle.nl/abonneecadeaus. Daar worden ook alle winnaars en cadeaus van eerdere edities vermeld. Houd het tijdschrift en de site goed in de gaten: wie weet ligt er binnenkort een heel leuk cadeau te wachten op jou.

Advertentie

Jaarkalender 2019
Ook dit jaar speciaal voor jou de jaarkalender van 2019. Deze handige en overzichtelijke jaarkalender is gemaakt met de allermooiste beelden uit Libelle. Op deze fijne kalender staan alle bijzondere dagen, de feestdagen, de start van ons jaarlijkse feestje en natuurlijk ons 85-jarig jubileum! Hoef je die alvast niet op te schrijven.

100 abonnees ontvangen een kerstcadeau
Ook dit jaar ontvangen 100 trouwe abonnees een mooi cadeau voor de kerst!

Gratis tijdschrift naar keuze
Elk jaar mogen abonnees twee gratis tijdschriften naar keuze aanvragen.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien