Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Kersverse moeder Anouk Hoogendijk na twee weken ziekenhuis weer thuis

Kersverse moeder Anouk Hoogendijk is twee weken na de bevalling van haar zoontje eindelijk thuis. Dat maakt de 35-jarige vrijdag wereldkundig met een lieve foto van haar pasgeboren zoontje, Sonny Otto Verhoeven. De bevalling kende veel tegenslagen, waardoor ze langer dan verwacht in het ziekenhuis moest verblijven.

Sonny is het eerste kindje van Anouk en haar vriend Pieter.

Advertentie

Zware bevalling

Bijna twee weken moest Anouk Hoogendijk van de doktoren in het ziekenhuis blijven. In plaats van op een roze wolk naar huis te mogen zweven, was het wegens haar zware bevalling noodzakelijk om langer opgenomen te blijven. Eerder deelde ze al dat de bevalling niet gemakkelijk was geweest. “Alles zat tegen met de bevalling, maar wat was ik dat snel vergeten toen jij in m’n armen lag”, schreef Anouk bij de eerste foto die ze van haar zoontje deelde.

Eindelijk thuis

Maar nu is ze dan eindelijk thuis. Vrijdag plaatst ze een nieuwe foto van haar zoontje, met de tekst: “Woehoe wij zijn lekker thuis!! Dat betekent: herstellen, genieten en heel veel bonbons met gestampte muisjes eten!” Onder de foto stromen de felicitaties en gelukswensen binnen. “Lekker genieten”, schrijft iemand. Een ander reageert met de woorden ‘Wat fijn dat jullie thuis zijn! Genieten begint nu nog extra!!!!”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien