Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Estèe Lauder Pure Color stay-on Shadow paint

Als ambassadrice van Estèe Lauder , mocht ik de kleur 08 Steel testen. Het potje is doorzichtig met een stevig zwart dekseltje. De kleur kun je van buiten af zien en dat is handig als je bijvoorbeeld meerdere kleuren hebt. Na het opendraaien zie je een mooie crème achtige oogschaduw in een metaal/zilverkleur.
Voor het aanbrengen van de Shadow paint, gebruik ik eerst de Revitalizing Supreme Eye balm. Met de pink aanbrengen gaat het beste omdat je dan niet teveel aan kunt brengen, met een kwastje is het ook mogelijk, maar je brengt dan gauw een te dikke laag aan en er verdwijnt oogschaduw in het kwastje, wat eigenlijk gewoon zonde is. De Shadow paint is alleen te dragen, in één of meerdere lagen, waardoor je de glittering kunt versterken. Ook kun je schaduw’s maken door op bepaalde plekken iets meer aan te brengen. Een combinatie met een poeder oogschaduw is ook goed te doen en geeft mooie kleurencombinaties. Ook onder het oog kun je de Shadow paint aanbrengen met bijvoorbeeld het schuine kwastje. De oogschaduw blijft de hele dag goed zitten en zelfs met slecht weer hoef je je geen zorgen te maken, dat het vervaagd. De Shadow paint blijft mooi. Laat het potje niet te lang open staan om uitdrogen te voorkomen.
Voor het verwijderen heb ik de Estèe Lauder Take ita way Total Make-up remover gebruikt.
De kleur “Steel” is een mooi gepigmenteerde kleur met een glittering, waar veel variaties mee te maken zijn.

Advertentie

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien