Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Estèe Lauder Pure Color stay-on Shadow paint

Als ambassadrice van Estèe Lauder , mocht ik de kleur 08 Steel testen. Het potje is doorzichtig met een stevig zwart dekseltje. De kleur kun je van buiten af zien en dat is handig als je bijvoorbeeld meerdere kleuren hebt. Na het opendraaien zie je een mooie crème achtige oogschaduw in een metaal/zilverkleur.
Voor het aanbrengen van de Shadow paint, gebruik ik eerst de Revitalizing Supreme Eye balm. Met de pink aanbrengen gaat het beste omdat je dan niet teveel aan kunt brengen, met een kwastje is het ook mogelijk, maar je brengt dan gauw een te dikke laag aan en er verdwijnt oogschaduw in het kwastje, wat eigenlijk gewoon zonde is. De Shadow paint is alleen te dragen, in één of meerdere lagen, waardoor je de glittering kunt versterken. Ook kun je schaduw’s maken door op bepaalde plekken iets meer aan te brengen. Een combinatie met een poeder oogschaduw is ook goed te doen en geeft mooie kleurencombinaties. Ook onder het oog kun je de Shadow paint aanbrengen met bijvoorbeeld het schuine kwastje. De oogschaduw blijft de hele dag goed zitten en zelfs met slecht weer hoef je je geen zorgen te maken, dat het vervaagd. De Shadow paint blijft mooi. Laat het potje niet te lang open staan om uitdrogen te voorkomen.
Voor het verwijderen heb ik de Estèe Lauder Take ita way Total Make-up remover gebruikt.
De kleur “Steel” is een mooi gepigmenteerde kleur met een glittering, waar veel variaties mee te maken zijn.

Advertentie

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien