Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Estée Lauder Revitalizing Supreme

Net als 499 andere vrouwen in Nederland en Belgie mag ik de Estée Lauder Revitalizing Supreme testen. Dit houdt in dat ik deze creme mag gebruiken en mijn mening over de creme deel met anderen. 
 
Mijn naam is Marjon en ben 32 jaar oud. Ik heb al verschillende creme’s uitgeprobeerd en ben eigenlijk nu nog steeds zoekende welke creme het beste voor mijn huid is. Ik gebruik zelf altijd een dag en een nachtcreme en geen andere producten zoals serum, oogcreme of maskers. Voor mij is het van belang dat een creme mijn huid minder droog en trekkerig maakt en als het mijn huid ook nog verjongd is het mooi meegenomen 🙂
 
Het product welke ik mag testen is de Revitalizing supreme van Estée Lauder (de eerste globale antiverouderingscreme van Estée Lauder). Het belooft het volgende: het herstelt de vochtbalans en stimuleert de celvernieuwing van de nieuwe huid dmv drie technologieen. In deze creme zit een basis van zwarte bamboe welke de huid soepeler, steviger en stralender laat uitzien. De twee andere technologieen zorgen ervoor dat de huid een langere tijd tegen externe factoren wordt beschermd zodat de huid meer tijd krijgt om te herstellen en het hydrateert de huid met micro-waterdruppels. 
Het product belooft binnen 4 weken mijn huid steviger, soepeler en stralender te maken en tevens vermindering van diverse tekenen van veroudering.
 
De pot creme ziet er luxe uit. Het heeft een gouden uitstraling waardoor dit meteen een gevoel geeft dat je een exclusieve creme in je bezit hebt. 
De creme heeft een lichtroze kleur en een lichte geur welke niet overheersend is. De creme is iets steviger dan ik gewend ben maar smeert naar mijn mening wel goed uit. 
Na twee uur voel ik dat het product nog steeds op mijn gezicht zit en dat het niet volledig is ingetrokken. Het laat als het ware een beschermende laag achter op je gezicht. 
 
Ik zal de komende weken bij houden of wat het product belooft ook echt uitkomt. 
 
Belofte week 1: herstelt geleidelijk de vochtbalans van de huid
Ervaring week 1: Mijn huid reageert goed op de creme. Zelfs in de weersomstandigheden welke we nu hebben (sneeuw en extreme lage temp.) heeft mijn huid geen extra behoefte aan een laag creme. De huid voelt goed en lijkt een beetje te glimmen. 
 
Belofte week 2: de huid zou frisser gladder en zachter aanvoelen
Ervaring week 2: Net als vorige week is het nog erg koud en nog steeds reageert mijn huid goed op de creme. Waar ik vorig jaar in de winter nog last had van schilfertjes en ruwe plekjes heb ik hier nu geen last van. Mijn huid voelt glad en zacht aan maar of dit ook echt gladder en zachter is dan voorheen durf ik niet met zekerheid te zeggen. 
 
Belofte week 3: de huid zou er steviger uit moeten zien en kleine lijntjes verdwijnen
Ervaring week 3: Mijn huid ziet er nog steeds fris en glad uit en heeft nog steeds geen ruwe en droge plekjes. Mijn huid ziet er wel wat steviger uit echter voel ik het niet. Ik heb niet al te veel kleine lijntjes maar ze zijn er nog steeds…(jammer genoeg) Wel merk ik dat de lijntjes wat minder diep zijn geworden.  Wellicht als ik nog wat langer door blijf smeren dat ze verdwijnen?! 
 
Belofte week 4: de huid zal intens gehydrateerd zijn, ziet er gezond uit oogt jong en voelt stevig aan
Ervaring week 4: mijn huid voelt nog steeds goed zacht (mijn vriend complimenteerde me zelfs!) aan en ziet er gezond en een beetje stralend uit. Mijn huid zag er voor mijn vier weken ook al jong uit dus daar is niet veel in veranderd. Gehydrateerd is mijn huid zeker! Dit is toch wel echt een goed resultaat daar mijn huid veel vocht nodig heeft en vaak last heeft van droge en schrale plekjes!
 
Positieve punten:
Smeert goed uit
Trekt goed in de huid
Hydrateerd de huid goed
Fijne lichte bloemetjes geur
Tekstuur is vol en romig
Is voor alle huidtypes geschikt
All-in-one creme
 
Verbeter punten:
Bevat geen SPF
Vrij dure creme
 
 
Eindscore:
Na vier weken testen is het tijd om de eindbalans op te maken. Ik vond het leuk om mee te doen aan zo’n test. Meestal als je een reclame hoort of ziet waarbij ze resultaten laten zien dat 92% tevreden is of een verandering ziet ben ik meestal vrij sceptische. En ja dat was ik aan het begin van deze vier weken ook…
Maar na vier weken dag in en dag uit deze crème gebruikt te hebben moet ik toch ook toegeven dat ik erg tevreden ben over de resultaten. Ik had nooit verwacht dat een crème mijn huid zo goed kon hydrateren en dat mijn huid er goed en stevig uit zou zien terwijl het zacht aan voelt. Het enige wat deze crème niet heeft gedaan is dat deze mijn lijntjes heeft laten verdwijnen. Dit is toch wel jammer 🙂 Maar ik moet wel eerlijk toegeven dat mijn lijntjes wel minder diep zijn geworden wat op zich ook een goed resultaat is! 
 
Mijn eindscore voor deze creme is 7 1/2!

10 nieuwe medische behandelingen: van eiwitten tegen migraine en afvallen met een maagballon

vrouwenkwalen

Spataderen bestrijden met een roterend draadje, rimpels liften met een straaltje gas en virtuele pijnbestrijding: de medische ontwikkelingen staan niet stil. De 10 nieuwste behandelingen.

1. Buikspoeling bij eierstokkanker

Het is een van de sluipendste en agressiefste vormen van kanker: eierstokkanker. Er zijn nauwelijks voortekenen en als het ontdekt wordt, is het vaak te laat. Jaarlijks krijgen 1300 vrouwen in Nederland eierstokkanker. Drie op de vier van hen hebben al uitzaaiingen in de buik. Vijf jaar na de behandeling is nog ongeveer een derde van deze vrouwen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien