Bestel nu de stijlvolle designertas van Iris Maree vanaf € 79,95

Zoek binnen:

Exclusieve kortingen voor Libelle-abonnees

Libelle is erg blij met haar abonnees en laat dat graag blijken. Daarom profiteert jij als trouwe abonnee van vele kortingen, speciaal samengesteld voor jou. De kortingen van dit moment vind je hieronder:

BURKELY Weekendtas
Aanbieding voor jou als abonnee: Deze luxe weekendtas voor maar €189,95 i.p.v. €350,-. Van een korte trip tot een lang weekend weg: met deze BURKELY tas zit je goed. De weekendtas heeft ruimte genoeg voor een paar dagen kleding en is door de dubbele trekstang ook te gebruiken als trolley. Helemaal mooi; de tas is lichtgewicht waardoor deze gemakkelijk te tillen is. Uitgevoerd in prachtig cognackleurig leer is dit een praktisch én stijlvol item. Inclusief een praktische en vooral mooie toilettas.

Advertentie

Je krijgt hem nu gratis thuisbezorgd. Profiteer nu van dit unieke aanbod en ga stijlvol de winter in. Wees er snel bij, want OP =OP! Bestel de exclusieve weekendtas hier.

Korting Libelle producten
Daarnaast krijg je als abonnee korting op een abonnement Libelle Specials, Libelle Bookazines en Libelle Puzzelen.  Als Libelle abonnee leest je onbeperkt uw favorieten tijdschriften (naast Libelle) digitaal met 50% korting. Ook hebben we regelmatig andere kortingen en cadeautjes voor onze abonnees, denk hierbij aan een gratis jaarkalender 2019 die speciaal ontwikkeld is voor onze abonnees. En als abonnee maak je elke week kans op een exclusief cadeau, omdat we zo blij met jou zijn!

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien