Dagelijks puzzelen voor slechts € 2,99 per maand >

Zoek binnen:

Exclusieve kortingen voor Libelle-abonnees

Libelle is erg blij met haar abonnees en laat dat graag blijken. Daarom profiteert jij als trouwe abonnee van vele kortingen, speciaal samengesteld voor jou. De kortingen van dit moment vind je hieronder:

Duurzame Iris Maree tas
Speciaal voor Libelle’s 85-jarig jubileum ontwierp Iris Maree deze zeer stijlvolle designertas t.w.v. € 295,-! Deze tas is gemaakt van 100% dier- en natuurvriendelijk materiaal, maar heeft de look & feel van echt leer. Tevens is het materiaal eenvoudig schoon te maken en verkleurt het niet in de zon. Door de stijlvolle en tijdloze look is deze tas geschikt voor iedere gelegenheid. Voor Libelle-abonnees is de tas scherp geprijst. Voor slechts €79,95 loop jij straks overal te ‘shinen’!

Advertentie

Wees er snel bij, want OP =OP! Bestel de exclusieve tas hier.

Korting Libelle producten
Daarnaast krijg je als abonnee korting op een abonnement Libelle Specials, Libelle Bookazines en Libelle Puzzelen.  Als Libelle abonnee leest je onbeperkt uw favorieten tijdschriften (naast Libelle) digitaal met 50% korting. Ook hebben we regelmatig andere kortingen en cadeautjes voor onze abonnees, denk hierbij aan een gratis jaarkalender 2019 die speciaal ontwikkeld is voor onze abonnees. En als abonnee maak je elke week kans op een exclusief cadeau, omdat we zo blij met jou zijn!

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien