Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Ik bakte de finaletaart van 'Heel Holland Bakt' en dit zette ik op tafel

Het is weer voorbij, het vijfde seizoen van ‘Heel Holland Bakt’. Hans won, maar niet voordat hij zich samen met medefinalisten Gwenn en Marjolein waagde aan dé finaletaart dit seizoen. De kardinaaltaart. Ook Libelle’s Coks deed een poging.

Een meesterbakker ben ik zeker niet, maar ik houd wél van koken en bakken. De finaletaart van ‘Heel Holland Bakt’ maken vond ik dan ook een uitdaging die ik maar al te graag aanging. Zou het lukken om de – wellicht moeilijkste – taart van het seizoen te bakken?

Advertentie

Ik verklap alvast dat ik best wel blij was met het resultaat. En jongens wat is die kardinaaltaart lekker zeg. Ik snap dat Robèrt het niet erg vindt als je hem ’s nachts wakker zou maken voor dit heerlijke gebak.

Een finaletaart bakken betekent tegelijkertijd ook dat het feest weer voorbij is. Wéér een heel seizoen ‘Heel Holland Bakt’ versleten. Nu al een beetje heimwee? Kijk dan zéker bovenstaande bakvlog, want daarin vertel ik je meer over het nieuwste ‘Heel Holland Bakt’-bakboek!

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien