Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

gewoon grijs

Sinds een aantal maanden ben ik gestopt met het kleuren van mijn haar.  Als 30 jaar verf ik mijn haar (ik heb verschillende klauren gehad). Nu ik bijna 50 ben, vind ik het wel mooi geweest. Lekker kort koppie laten knippen em grijs staat eigenlijk super leuk. Er wordt verschillend op gereageerd, meestal positief. Laatst kreeg ik zomaar een compliment van een verkoper in een winkel: staat je goed dat grijs, ik zou willen dat mijn vrouw dat ook zou doen. Ik vind het zonde dat ze het verft.

Eigenlijk is 50 worden voor mij iets waar ik naar uitkijk, een speciale leeftijd. Hopelijk heb ik dan het grootste deel van de overgang erop zitten, alleen dat is al een feestje waard!

Advertentie

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien