Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

gewoon grijs

Sinds een aantal maanden ben ik gestopt met het kleuren van mijn haar.  Als 30 jaar verf ik mijn haar (ik heb verschillende klauren gehad). Nu ik bijna 50 ben, vind ik het wel mooi geweest. Lekker kort koppie laten knippen em grijs staat eigenlijk super leuk. Er wordt verschillend op gereageerd, meestal positief. Laatst kreeg ik zomaar een compliment van een verkoper in een winkel: staat je goed dat grijs, ik zou willen dat mijn vrouw dat ook zou doen. Ik vind het zonde dat ze het verft.

Eigenlijk is 50 worden voor mij iets waar ik naar uitkijk, een speciale leeftijd. Hopelijk heb ik dan het grootste deel van de overgang erop zitten, alleen dat is al een feestje waard!

Advertentie

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien