Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

IK en mijn tiener leven

 yep, dat ben ik (foto) . ik ben pas 13 maar ik lees altijd mijn moeder haar libelle’s 🙂 ik ben dus redelijk jong 😛 ik woon in Nigeria, omdat mijn vader daar een baan heeft gekregen , ik en mijn gezin gaan wel weer terug naar nl in de zomer. Nigeria? zal u wel denken, hoe is het daar? Nee, ik rijd niet op een olifant naar school, en ja, ik heb electriciteit. veel mensen denken dat ik in een hutje woon en dat mijn kok elke dag gaat jagen. Maar nee, zo is het dus HELEMAAL NIET: ik woon in een ‘compound’ , dat is een soort flat maar dan met een hek eromheen en een tuin met een zwembad. Nigeria is wel veel minder groen, georginizeerd, en vuiler dan nederland. maar ik hou het prima uit. Nou, eigenlijk niet.. want op de amerikaanse school waarop ik zit gaat het laat maar zeggen sociaal niet zo goed met mij. Mijn vriendinnen negeren me, en ik weet echt niet wat ik moet doen. Maar gisteren ben ik aangekomen vanuit washington dc, waar ik met school reis naartoe ging. In die tijd dat ik daar was heeft mijn vader een nieuwe auto gekocht en mijn moeder een baan gekregen in nederland. Precies: hoeveel kan je missen in 10 dagen?! dit is dus mijn eerste blog, dus als je het heb gelezen, laat een reactie achter zodat ik weet of ik verder moet schrijven of dat helemaal niemand het leest.

doooei

Advertentie

ik

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien