1e rang kaarten voor Mamma Mia! de musical, nu €29,-

Zoek binnen:

Klussen in stijl

Op de website WomenWorks vind je beschermende werkkleding met een vrouwelijk tintje. Leuk als je in de bouw werkt, maar ook als graag thuis de handen uit de mouwen steekt.

Werkkleding die de vrouw past
Waarom zou je als vrouw mannelijke werkkleding dragen als het ook anders kan? Dat moet oprichtster Suzan de Weerd gedacht hebben toen ze WomenWorks begon. Dankzij deze webshop hoef je als vrouw in de bouw niet meer werkkleding in de kleinste mannenmaat aan te trekken.Van schoenen met stalen neus tot stofjassen, elk kledingstuk heeft een vrouwelijke touch.

Advertentie

Met deze roze helm zou je bijna gevaarlijke bouwplaatsen opzoeken.
Alle overalls zijn speciaal ontworpen voor vrouwelijke vormen. Zelfs als je in verwachting bent, kan je aan de slag in deze zwangerschapsoverall.
Het veiligheidshesje in geel en oranje kennen we inmiddels. Gelukkig bestaat er ook een roze exemplaar. Veilig, want hij is net zo zichtbaar als de oranje en gele versie. Wel zo handig (en stijlvol) als je autopech hebt.

Kleding voor andere beroepen
WomenWorks is op het moment ook bezig met vrouwelijke kleding voor de horeca-, spa en health- en schoonmaakbranche. Eind dit jaar opent WomenWorks zelfs een winkel, zodat je de werkkleding ook kunt passen.

WomenWorks geeft binnenkort ook cursussen en workshops over het stylen van bedrijfskleding.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien