Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Klussen in stijl

Op de website WomenWorks vind je beschermende werkkleding met een vrouwelijk tintje. Leuk als je in de bouw werkt, maar ook als graag thuis de handen uit de mouwen steekt.

Werkkleding die de vrouw past
Waarom zou je als vrouw mannelijke werkkleding dragen als het ook anders kan? Dat moet oprichtster Suzan de Weerd gedacht hebben toen ze WomenWorks begon. Dankzij deze webshop hoef je als vrouw in de bouw niet meer werkkleding in de kleinste mannenmaat aan te trekken.Van schoenen met stalen neus tot stofjassen, elk kledingstuk heeft een vrouwelijke touch.

Advertentie

Met deze roze helm zou je bijna gevaarlijke bouwplaatsen opzoeken.
Alle overalls zijn speciaal ontworpen voor vrouwelijke vormen. Zelfs als je in verwachting bent, kan je aan de slag in deze zwangerschapsoverall.
Het veiligheidshesje in geel en oranje kennen we inmiddels. Gelukkig bestaat er ook een roze exemplaar. Veilig, want hij is net zo zichtbaar als de oranje en gele versie. Wel zo handig (en stijlvol) als je autopech hebt.

Kleding voor andere beroepen
WomenWorks is op het moment ook bezig met vrouwelijke kleding voor de horeca-, spa en health- en schoonmaakbranche. Eind dit jaar opent WomenWorks zelfs een winkel, zodat je de werkkleding ook kunt passen.

WomenWorks geeft binnenkort ook cursussen en workshops over het stylen van bedrijfskleding.

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien