Evita: 10,- korting op geselecteerde voorstellingen

Zoek binnen:

Libelle Bookazines

Ken je de Libelle Bookazine-reeks al? Dit zijn namelijk boeken in tijdschriftvorm: past makkelijk in een handtas, dus heel handig voor onderweg. Libelle heeft speciaal voor jou de beste titels geselecteerd en dat voor maar € 3,25 per editie.

Libelle Bookazines zijn lekker licht en handig voor op vakantie, in bad of in bed. En nog veel goedkoper dan het boek zelf! Van bestsellers en onontdekte juweeltjes tot thrillers en oudere romans: stuk voor stuk toegankelijk, indrukwekkend en meeslepend. Allemaal geselecteerd door Libelle in samenwerking met Uitgeverij Meulenhoff Boekerij en Luitingh-Sijthoff.

Advertentie

Extra voordeel voor jou!
Ook in 2019 kun je weer volop genieten van de Libelle Bookazine-reeks: maar liefst 13 keer! Wil je komend jaar geen editie meer missen van Libelle Bookazine en deze automatisch op de mat krijgen? Als Libelle-abonnee krijg je korting op een abonnement op de Libelle Bookazine-reeks: je ontvangt maar liefst 50% korting! Een Libelle Bookazine-abonnement is voor jou extra voordelig Kijk snel hier voor een Libelle Bookazine-abonnement met 50% korting!

Heb je een editie gemist?
Heb je een eerdere editie van de Libelle Bookazine-reeks gemist? Je kunt eenvoudig een editie (na)bestellen
Ga naar deze site en bestel eenvoudig eerder verschenen edities!

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien