Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Lichtpuntje tijdens examenstress

Slapen, leren en eten. Dit is op het moment het enigste waaruit mijn leven bestaat. De afgelopen twee weken heb ik me op mijn slaapkamer in mijn zitzak genesteld om daar vervolgens allen voor een glas sap en wat lekkers vanaf komen. Al twee weken lang herhaalt dit patroon zich zes dagen per week. Extra geniet ik dan van dat moment op zondag, wanneer ik de Libelle lees. Even geen examenstress, even geen boeken. Heerlijk, het geeft me weer een beetje moed om er deze komende week nog even goed tegenaan te gaan!

Advertentie

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien