We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Mijn toekomst begint vandaag!

Wat een stap! Voor veel mensen heel klein, maar voor mij is het niet niks. Je vraagt je vast af; "Wat is die stap dan?". En als ik het zeg ben ik een beetje bang dat je me uit zal lachen… Maar als ik vervolgens uitleg, waarom het voor mij een stap is zal je het misschien wel snappen. Misschien zelfs wel herkennen.

Oké, hier komt het. De stap is… "Het beginnen van een Blog!"

Advertentie

Ik hoor je denken "Is dat alles?" en ik kan volmondig zeggen "Yep, dat is alles…"

Ik zal het uitleggen. Heel lang heb ik gedroomd van schrijven. Schrijven van een boek, schrijven van columns, schrijven van artikelen, schrijven van scripts, schrijven… schrijven… schrijven! Maar helaas heb ik één probleem. Een probleem dat mijn dromen beperkt en dat is "Onzekerheid".

Onzekerheid is een verschrikkelijk blokkade in een iemands leven. Het weerhoudt je van veel dingen, die je eigenlijk heel graag zou willen. En wat is dat zonde! Verschrikkelijk zonde om je leven te laten beheersen door een angst… Mijn hoofd zit er vol mee.

"Wat zullen ze van mijn tekst vinden? Schrijf ik niet te simpel? Ben ik niet te langdradig? Wie wilt dit nou lezen?…" en nog veel meer onzekere gedachten overheersen in mijn hoofd.

MAAR vanaf NU ga ik mijn onzekerheid overwinnen. Of beter gezegd, proberen te negeren. Ik ga lekker schrijven wat ik maar wil en wat er maar in mij opkomt en ik hoop met heel mijn hart dat iedereen ervan zal genieten.

Mijn toekomst begint nu! Vandaag! Bij dit eerste kleine stukje tekst op mijn blog…

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien